FLYTTER HJEM? David De Gea skal være ønsket av Real Madrid før neste sesong.
FLYTTER HJEM? David De Gea skal være ønsket av Real Madrid før neste sesong. Foto: Andrew Yates

Fotballryktene:

– United-stjerne setter fart på ryktene - huset lagt ut for salg

Og Tottenham-profiler fortsetter å linkes bort fra klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrid er på jakt etter ny målvakt og David De Gea settes nok en gang i sammenheng med spanjolene. Nå er det spanske Don Balón som melder at De Gea topper Madrids ønskeliste foran Chelsea-keeper Thibaut Courtois.

De Gea gjør lite for å legge en demper på spekulasjonene når han nå har lagt ut huset sitt i Bowdon til salgs for over 40 millioner kroner. Det skriver The Mirror.

Men Manchester United-fansen kan nok allikevel se store navn ankomme Old Trafford når overgangsvinduet åpner. Ifølge Manchester Evening News vurderer klubben å hente Paris Saint-Germains forsvarsspiller Marquinhos, og Goal skriver at United vil betale nesten 700 millioner kroner for 22-åringen.

The Telegraph skriver at José Mourinho skal være så stor tilhenger av Eric Dier på Tottenham, at han er villig til å betale 470 millioner kroner for ham. Tottenham skal heller ikke være fremmede for å selge til en slik sum om de klarer å sikre seg Burnley-stopper Michael Keane, som ifølge The Times ikke tar en beslutning om egen fremtid før etter sesongen er ferdigspilt.

En annen defensiv forsterkning for Manchester United kan være PSGs ivorianske høyreback Serge Aurier, melder franske L'Équipe. United må imidlertid regne med konkurranse fra Barcelona. The Mirror skriver at Barcelona også har Tottenhams Christian Eriksen på ønskelisten.

Romelu Lukaku er nok en mann som har vært sterkt koblet til Manchester United, men belgierens manager, Ronald Koeman, har gitt spissen beskjed om at han burde glemme United om han ønsker Champions League-spill, skriver The Mirror. Samtidig skal Koeman og Everton være i ferd med å sikre seg Sunderland-målvakt Jordan Pickford foran nesen Arsenal og Manchester City, ifølge The Express.

Det har lenge sett ut til at Eden Hazard er på vei til Real Madrid, men nå melder Marca er interessen fra det spanske hovedstadslaget har kjølnet. De ønsker i stedet å satse på Marco Asensio, som allerede er i klubben.

Det er fortsatt usikkert hva som skjer med Alexis Sánchez etter sesongen. Chileneren har bare ett år igjen av kontrakten ved sesongslutt, og ifølge The Independent er utfallet av søndagens FA-cup-semifinale mot Manchester City med i vurderingen til Sánchez.

Pep Guardiola har uansett ikke lagt skjul på at han vil ha Sánchez i Manchester City, og ifølge The Sun er Tottenham-back Kyle Walker og Southampton-stopper Vigril van Dijk på det samme ønskelisten. City kan komme til å bruke opp mot tre milliarder kroner i sommerens overgangsvindu. The Express legger til Kylian Mbappé, selv om det må en historisk stor overgangssum til for å sikre seg Monaco-spilleren.

Mbappé er slettes ikke den eneste Monaco-spilleren som er aktuell for rikere klubber. Don Balón skriver at Chelsea og Manchester United vil hente Bernardo Silva. Calciomercato skriver at Chelsea også ønsker seg Sassuolo-angriper Domenico Berardi, men møter konkurranse fra Inter.

Chelsea skal imidlertid være favoritter til å sikre seg Fiorentina-vingen Federico Bernardeschi, skriver italienske La Gazzetta dello Sport. Andrea Belotti er en annen mann som kan ta turen til England. Torino-spissen er til salgs om det rette budet kommer, melder Manchester Evening News.

Ifølge The Sun vurderer Tottenham å hente Blackpools 19-årige kantspiller Bright Osayi-Samuel.

Crystal Palace-manager Sam Allardyce bekrefter at de kommer til å gjøre et forsøk på å hente Mamadou Sakho på en permanent overgang dersom klubben holder seg i Premier League, skriver Daily Mail. Sakho har gjort det meget godt i Selhurst Park-klubben siden utlånet fra Liverpool i januar.