Se Arsenal-Manchester City på TV 2 Sport Premium 2 og Sumo søndag kl. 16

20-åringen rakk å score tre mål på fire kamper før han fikk et brudd i foten mot Bournemouth 13. februar.

Man fryktet at sesongen var over for det brasilianske talentet, men Jesus var overraskende raskt i trening igjen. Nå kan han gjøre comeback etter skaden mot Arsenal søndag i FA-cupens semifinale.

– Vi reiser med hele troppen til Wembley, han vil være en del av den. Så får vi se, sa Pep Guardiola på fredagens pressekonferanse.

Det er liten tvil om at Guardiola lengter etter å kaste Jesus til Premier League-ulvene igjen.

– Det er vanskelig å komme til Premier League og spille slik han spiller. På bare ti minutter mot Tottenham skapte han to-tre sjanser alene. Han har en scoringsmentalitet, slår managaren fast.

Guardiola sa også hvor lykkelig han var over at Jesus valgte Manchester City når han var ønsket av de fleste storklubbene i Europa.

– Men så fikk han bare spilt i noen uker. Nå håper jeg han kan hjelpe oss med å score mål frem til sesongen er over, sa Guardiola.

Kan redde sesongen

Håpene var store i City til suksessmanager Pep Guardiola før sesongen. Nå er FA-cupen eneste sjanse til å vinne noe for de lyseblå. Det er ikke godt nok, erkjenner spanjolen.

– Vi må forbedre oss. Om klubben tror de kan gjøre det med meg, er jeg her. Tror de ikke det, må de foreta en endring, sa han fredag.

Arsenal har også slitt denne sesongen og kan være en fin anledning for Manchester City til å gjenvinne litt selvtillit.

Nå vil Guardiola at City-spillerne skal innse hvor gode de er gjennom å ha suksess i FA-cupen.

– De er fantastiske spillere på et fantastisk lag. Når du vinner en tittel, en finale, er det mye stress og press. Håndterer du det, gjør det det enklere å vinne neste gang.