Se semifinalen i FA-cupen Chelsea - Tottenham på TV 2 Sport Premium og TV 2 Sumo lørdag kl. 18.15

Gary Cahill har tilbrakt to dager på sykehus denne uken. Det skriver Telegraph. Midtstopperen har slitt med en ukjent sykdom, men skal nå være utskrevet. Det er usikkert om han kan spille lørdagens semifinale i FA-cupen mot Tottenham.

Dermed fortsetter sykdomsproblemene for Chelsea. Marcos Alonso måtte kaste inn håndkleet under oppvarmingen mot United grunnet et magevirus. Victor Moses og Diego Costa slet med det samme, men begge spilte likevel i 0-2-tapet.

Den britiske avisen hevder at forsvareren trente tirsdag, men ble sendt til sykehus i løpet av økten. Sykdommen skal ikke være av samme slag som mageviruset flere av hans lagkamerater har slitt med. 31-åringen fikk seg likevel en opptur torsdag, da det ble kjent at han var en del av sesongens lag i Premier League.

På en pressekonferanse fredag sa Antonio Conte at det skal ha vært nyrestein som plaget Cahill. Han skal fremdeles være usikker til lørdagens kamp.

Dermed kan Antonio Conte igjen bli tvunget til å gjøre endringer i forsvaret. Mot Manchester United fikk Kurt Zouma tillit fra start. En annen potensiell Cahill-erstatter er kaptein John Terry, som tidligere denne uken annonserte at han forlater klubben ved sesongslutt.

Thibaut Courtois måtte som kjent stå over United-kampen grunnet en ankelskade. Det er ennå usikkert om han vil rekke lørdagens TV 2 Premium-sendte oppgjør mot Tottenham.