Fem serierunder før slutt har Den engelske spillerforeningen (PFA) offentliggjort sesongens lag i Premier League.

Stjernene som havnet på laget er stemt frem av spillerne i Premier League selv. Også spillere fra Football League og den kvinnelige toppserien har avgitt sine stemmer.

Chelsea- og Tottenham-spillere dominerer i kåringen. Hele fire spillere fra Tottenham er med i elleveren, mens serieleder Chelsea er representert med like mange.

Se laget nederst i artikkelen!

David De Gea, Sadio Mané og Romelu Lukaku er de tre eneste spillerne som ikke spiller for enten Chelsea eller Tottenham.

Til tross for en solid sesong er ikke Zlatan Ibrahimovic med på sesongens lag. I stedet er det Lukaku og Harry Kane som bekler spissplassene. Lukaku (24 mål) er foreløpig toppscorer i Premier League foran nettopp Kane (20 mål).

Heller ikke Alexis Sanchez er funnet verdig en plass på sesongens lag.

Fem spillere, De Gea, Rose, Alli, Kante og Kane, var også på sesongens lag for 2015/16-sesongen.

– Rart at Alderweireld ikke er med
TV 2s fotballkommentator mener laget er som ventet, selv om han mener Hugo Lloris og Toby Alderweireld hadde forsvart en plass på laget.

– Jeg er usikker på om De Gea har vært så fantastisk. Lloris og Courtois har vært veldig solide. Det kan man diskutere. Jeg er også usikker på om Cahill har vært så mye bedre enn Azpilicueta. Der er det ganske jevnt. Jeg synes det er rart at Alderweireld ikke er inne på laget, sier han.

Alsaker er ikke overrasket over at Zlatan ikke får plass på laget.

– Kane og Lukaku på topp er helt greit. Zlatan er vel den som har brent flest opplagte målsjanser i Premier League denne sesongen, sier han.

Fire Brighton-spillere stemt frem
Anthony Knockaert er en av fire spillere fra opprykksklubben Brighton på årets lag i mesterskapsserien. De tre andre er keeper David Stockdale og forsvarerne Bruno og Lewis Dunk.

Newcastle fikk med tre spillere i Jonjo Shelvey, Jamaal Lascelles og Dwight Gayle, mens Fulham fikk med to i Tom Cairney og 16-årige Ryan Sessegnon. De to siste på årets lag fra nivå 2 er Leeds-spissen Chris Wood og Huddersfield-spiller Aaron Mooy.

PFAs «Team of the Year» i Premier League:

Sesongens lag (4-4-2): David de Gea (Manchester United) - Kyle Walker (Tottenham Hotspur), David Luiz (Chelsea), Gary Cahill (Chelsea), Danny Rose (Tottenham Hotspur) - Dele Alli (Tottenham Hotspur), Eden Hazard (Chelsea), N'Golo Kanté (Chelsea), Sadio Mane (Liverpool) - Harry Kane (Tottenham Hotspur), Romelu Lukaku (Everton)