Klubben bekrefter at Steven Gerrard vil være en del av Liverpool-laget som møter Sydney FC i mai.

Treningskampen spilles kun tre dager etter Liverpools siste Premier League-kamp mot Middlesbrough. For øvrig nøyaktig to år etter Gerrards 710. og siste obligatoriske Liverpool-kamp

Se Gerrards herlige scoring mot Real Madrid Legends i videovinduet øverst i saken

– Det unike konseptet er blitt inspirert av klubbens 125-årsjubileum, som vil bli offisielt markert den 3. juni, når en sesonglang feiring vil begynne, skriver klubben i en pressemelding.

I tillegg til Gerrard, vil også Jamie Carragher, Daniel Agger og Steve McManaman være med på kampen. Resten av laget vil bestå av klubbens nåværende førstelag.

Gerrard: – Det skal bli en ære
36-åringen, som nå jobber som trener for klubbens akademi, ser frem til Australia-turen.

– Det skal bli en ære å ta på seg Liverpool-drakten og spille fotball med en fremragende stall og gamle lagkamerater. Det er dette Liverpool handler om - vi skal feire familien som har bestått i 125 år, sier Steven Gerrard.

Liverpools forrige Australia-visitt var i 2015.

– Våre australske fans har alltid gitt oss en varm mottakelse, så det vil bli en god følelse å se ANZ Stadium bli rød den 24. mai, sier Liverpool-legenden.

Midtbanespilleren la opp i november 2016, etter et kort opphold i MLS-klubben LA Galaxy.

Hyller Klopp
Den tidligere Liverpool-kapteinen ser også frem til å få spille under Jürgen Klopp.

– Jeg ser virkelig frem til å være tilgjengelig for Jürgen. Forhåpentligvis får jeg noen minutter. Jeg ville elsket å ha representert Jürgen Klopp i løpet av min Liverpool-karriere.

– Han er en fantastisk manager. Jeg mener vi er heldige som har ham. Jeg er veldig trygg på at han vil bringe suksess tilbake til klubben. Alle elsker ham, sier Gerrard til klubbens hjemmeside.

Liverpool ligger for øyeblikket på tredjeplass i Premier League. Neste kamp er søndagens TV 2 Premium-sendte oppgjør mot Crystal Palace.