Monaco-Dortmund 3-1 (6-3 sammenlagt)

Se scoringene i Sportsnyhetene øverst

Med 2-3 fra første kamp, måtte Dortmund gå i strupen på Monaco fra start, men to mål i fleisen i førsteomgang ødela sjansene deres til et mesterlig comeback etter at bombeangrepet mot lagbussen deres forrige uke kastet en mørk skygge over kvartfinalen.

Monaco er klare for semifinale for første gang siden 2004. Der venter enten Real Madrid, Atletico Madrid eller Juventus. Trekningen er fredag kl. 12.

- Vi er veldig glade for å ha tatt Monaco til semifinalen. Dette er veldig viktig for franske klubber og fransk fotball, sa Falcao etter kampen

Supertalentet Kylian Mbappé slo til etter bare tre minutter. Dortmunds keeper ga en retur, da var 18-åringen på pletten og banket inn sitt femte mål i Champions League.

Prislappen på den unge målmaskinen, som leverte en imponerende kamp, ble nok ikke mindre etter den scoringen.

I den første kampen sto franskmannen bak to av de tre scoringene.

Falcao-mål

Den litt mer fallerte superspissen Radamel Falcao viste glimt av gammel klasse da han headet inn 2-0 etter 17 minutter.

Gjestene hadde sine sjanser også, men fikk ikke scoring før tre minutter etter pause. Da hamret Reus ballen i krysset etter innlegg fra Dembélé.

Da stod det 5-3 sammenlagt og et lite håp ble tent. En intenst batalje fulgte med store sjanser til begge lag. Mbappé-erstatteren Valere Germain ordnet 3-1 og 6-3-seier sammenlagt.

Lagbussen holdt igjen før kamp

Dortmund skriver selv på Twitter at lagbussen ble holdt igjen på hotellet deres av politiet uten at det ble oppgitt noen grunn for det.

Som følge av dette ble avspark i kvartfinalen mot Monaco utsatt med fem minutter. «Sen ankomst av laget», kalte Uefa det.

Å bli sittende i lagbussen med politivakter var nok ikke det Dortmund-spillerne så for seg etter forrige ukes hendelser.

Da ble kampen i Tyskland utsatt ett døgn på grunn av tre bomber som gikk av ved lagbussen og skadet spilleren Marc Batra.