Kort oppsummert ber Mourinho den dyrekjøpte franskmannen gjøre som han får beskjed om og følge eksempelet satt av Marcus Rashford (19).

United-manageren fikk spørsmål om Martial på onsdagens pressekonferanse før Europaliga-kvartfinalen mot Anderlecht torsdag.

Mens Marcus Rashford – etter å ha slitt tidligere i sesongen – nå viser gryende form etter storspill og scoring mot Chelsea søndag, har Anthony Martial slitt under Mourinho.

Martial har tre mål og fire målgivende pasninger på 18 kamper (tolv fra start) denne sesongen, mens Rashford har fem mål og én målgivende på 26 kamper (14 fra start).

– Jeg og spillerne har kjent hverandre i ti måneder nå. På samme måte som de vet bedre hva jeg liker, vet jeg bedre hva de liker, sa Mourinho på pressekonferansen.

Nå er det ikke rom for unnskyldninger fra spillere som skulle si at de ikke helt vet hvordan sjefen ønsker at de skal spille.

– Poenget er at spillerne må komme i min retning. Det er derfor Rashford har vært en spiller jeg har stolt på, støttet og latt få spille – selv om han ikke scoret. Han drar i den retningen jeg ønsker fra en Manchester United-spiller. Anthony må vise meg ting jeg liker, er Mourinhos klare beskjed.

Han var knallhard med venstreback Luke Shaw for noen uker siden og fikk en god reaksjon fra ham.

Nå ser det ut til at Martial, som har fått lite spilletid den siste måneden, får en vekker fra sjefen. Kanskje betyr det at han starter torsdag.

Mourinho holder døren åpen om han ser den riktige utviklingen hos den unge franskmannen.

– Tror jeg Anthony er en spiller med et stort potensial? Ja. Tror jeg han kan bli en suksess under meg? Ja. Men han må vise meg ting jeg liker.

På pressekonferansen bekreftet Mourinho at Sergio Romero står i mål mot Anderlecht i morgen etter 1-1-kampen i Belgia.

Han ble også spurt om fremtiden til Zlatan Ibrahimovic, men kunne ikke si annet enn «det vet jeg ikke noe om».