Granada-spiller Isaac Cuenca, som har en fortid i klubber som Barcelona, Ajax og Deportivo La Coruña, tok et bilde av seg selv og delte det med sine flere hundre tusen følgere på Twitter og Instagram.

Nå spres selfien på sosiale medier og omtales i medier verden over, blant annet i svenske Expressen, for Cuenca kan ha oversett noe vesentlig da han delte bildet.

I bakgrunnen står nemlig en splitter naken mann. Ifølge spanske Marca er mannen er kjent aktivist, som skal ha forklart politiet at han går naken for å spre budskapet om fred i verden. I motsetning til flere byer i Spania, skal det ikke være forbudt å ta seg rundt naken i Granadas gater.

SELFIE: Isaac Cuenca (t.v.) la ut et bilde av seg selv, men det får oppmerksomhet av helt andre grunner. Her i duell med Neymar på hans tidligere klubb Barcelona.
SELFIE: Isaac Cuenca (t.v.) la ut et bilde av seg selv, men det får oppmerksomhet av helt andre grunner. Her i duell med Neymar på hans tidligere klubb Barcelona. Foto: Lluis Gene

Så gjenstår det å se om ikke alt er et stunt fra Isaac Cuenca. Bildet har lagt ute siden tirsdag ettermiddag, og han har så langt ikke svart på noen av de hundre kommentarene han har fått.

25-åringen har nylig fått Tony Adams som ny trener. Engelskmannen tapte 0-3 i sin første kamp ved roret, og med seks kamper igjen av sesongen har Adams, Cuenca og resten av Granada-laget en formidabel oppgave med å sikre plassen i La Liga. Klubben er har sju poeng opp til trygg grunn.

Isaac Cuenca debuterte for Barcelona under trener Pep Guardiola i 2011 og var lenge ansett som et stort talent. Før denne sesongen kom han tilbake til spansk fotball og Granada etter én sesong i Tyrkia og Buraspor.