Jack Wilshere, som er på utlån fra Arsenal til Bournemouth denne sesongen, skadet seg i lørdagens kamp mot Tottenham og måtte byttes ut tidlig i andre omgang. Wilshere pådro seg skaden etter en duell med Tottenham-spiss Harry Kane.

En rekke aviser, blant andre Sky Sports, melder onsdag formiddag at den skadeforfulgte 25-åringen pådro seg et brudd i venstrefoten og resten av sesongen går definitivt uten Wilshere.

Det er usikkert om han vil rekke tilbake til sesongoppkjøringen. Denne sesongen har han spilt 27 kamper for Bournemouth. Han har ikke rukket å score for klubben, men står med to målgivende pasninger.

Wilshere har aldri spilt mer enn 25 kamper for Arsenal i løpet av en og samme sesong, skriver The Telegraph.

Ifølge The Mirror er skaden lik den som gjorde at han mistet store deler av forrige sesong. Det er ventet at han vil returnere til Arsenal for videre behandling. Det er fortsatt ikke klart hva som skjer med Jack Wilshere neste sesong. Bournemouths utlånsavtale med Arsenal går ut ved sesongslutt.

Wilsheres kontrakt med Arsenal går ut etter neste sesong. Før denne sesongen har han mistet 154 kamper for Arsenal på grunn av skader, viser en oversikt hos Transfermarkt.

Wilsheres forrige landskamp var EM-exiten for Island i juni i fjor.