Romelu Lukaku har bøttet inn mål for Everton de siste sesongene, men belgieren har denne sesongen levert sin beste, og med sine 24 mål er han toppscorer i Premier League. Det får andre klubber til å se mot 23-åringen.

Lukaku skal allerede ha takket nei til kontraktstilbudet fra Everton, men det betyr ikke at Goodison Park-klubben kommer til å være enkle å forhandle med. Lokalavisen Liverpool Echo melder at Everton vil kreve over 1,1 milliarder kroner for Lukaku, som i så fall vil bli tidenes dyreste fotballspiller. Det er Chelsea og Manchester United som nevnes som klubbene som er mest interesserte.

En annen Premier League-profil som kan være på flyttefot til sommeren er Eden Hazard. Chelsea-spilleren har lenge vært sterkt linket til Chelsea, og skal vi tro spanske Don Balón, gjengitt av engelske Daily Star, har klubbpresident Florentino Pérez gitt klarsignal til å legge inn et bud på over 1,1 milliarder kroner. Den spanske avisen, gjengitt av Daily Express, hevder at Hazard allerede er enig med Real Madrid om en kontrakt.

Real Madrid-spiss Karim Benzema har gjort det klart at han gjerne vil bli lagkamerat med Hazard, skriver Daily Mail.

Motsatt vei kan Álvaro Morata gå. Real Madrid-spissen har gitt klubben sin beskjed om at han ønsker seg bort til sommeren, og Chelsea skal være blant klubbene som ønsker å hente Morata til klubben.

Mens det fortsatt ikke er klart om Hazard forlater Stamford Bridge, er det nå helt sikkert at kaptein John Terry er ferdig. Det betyr imidlertid ikke at klubbene i USA kommer til å ligge langflate etter 36-åringen, sier en kilde fra Major League Soccer (MLS) til ESPN. I fjor så det ut til at Terry ville forlate Chelsea, og West Bromwich sto klare med åpne armer. The Mirror skriver at West Brom-manager Tony Pulis står klar nok en gang.

En annen Chelsea-legende, Gianfraco Zola, har fått sparken i Birmingham, og det kan få 70 år gamle Harry Redknapp tilbake i manesjen, ifølge Daily Mail. Avisen skriver at Redknapp er favoritt til å overta managerjobben.

Arsenal kommer også til å gjøre et nytt forsøk på å hente en spiller som de ikke lyktes med å få inn i fjor. Club Brugge-forsvarer Björn Engels skal være klar for en overgang til Premier League, skriver Daily Express.

Kontraktsforhandlinger mellom Lucas Leiva og Liverpool skjer neste måned, men det er slettes ikke sikkert at brasilianeren blir værende på Anfield, sier han selv til The Telegraph. Lucas har vært mye inn og ut av laget under manager Jürgen Klopp, men var i startoppstillingen mot WBA sist.

Manchester United vurderer å selge Juan Mata til Besiktas, men bare dersom de får Anderson Talisca i retur, skriver Daily Express. Manchester United har også vært koblet til Neymar den siste tiden, men Barcelona-stjernen snakker nå om en overgang til brasilianske Flamengo en gang i fremtiden, skriver Daily Mail.

Southampton har kastet seg inn i kampen om Eupens 19 år gamle kantspiller Henry Onyekuru, skriver Daily Record.