Youri Tielemans er Anderlecths kaptein, til tross for at han bare er 19 år gammel. I første kvartfinale-oppgjør i Europaligaen mot Manchester United torsdag forrige uke, spilte den belgiske tenåringen en ny god kamp.

Nå har større klubber fått øynene opp for midtbanespilleren, og ifølge Daily Express har Chelsea planer om å snappe Tielmans foran nesen på Manchester United.

Det er ikke bare fra Premier League det er interesse for unggutten, for Inter, Juventus, Monaco og Paris Saint-Germain følger spillerens situasjon. Tielmans kontrakt med Anderlecht går ut i 2020.

Spanske Don Balón melder at Manchester United ikke bare har Tielemans i tankene før sommerens overgangsvindu. På Old Trafford skal de være klare til å sende inn et stort bud på Atlético Madrids Yannick Carrasco.

Samme avis skriver at det ikke bare er Tielemans som Manchester United og Chelsea kjemper om, men også Real Madrids Álvaro Morata.

Adnan Januzaj kan samtidig være på vei bort. Kanskje ble han aldri seg spilleren han så ut til å bli, og han har heller ikke imponert særlig mye på utlån i Sunderland denne sesongen. Manchester United er åpne for å la den belgiske landslagsspilleren gå til en ny klubb i sommer, og spilleren selv skal ønske å bli værende i engelsk fotball, ifølge The Sun.

Spissveteran Dimitar Berbatov innrømmer at han har holdt samtaler med Sunderland om en mulig retur til Premier League, skriver Daily Mail.

Venstreback Sead Kolasinac har bare to og en halv måned igjen av kontrakten med Schalke og kan finne seg ny klubb uten at Bundesliga-klubben kan kreve penger for ham. Den 23 år gamle bosnieren ble forrige uke rapportert klar for Arsenal, men nå sier spillerens far at sønnen ikke har skrevet under på forhåndsavtale med Arsenal, men at det står mellom nettopp London-klubben og AC Milan. Det melder Football Italia.

Arsenal ser imidlertid ut til å miste Alexis Sánchez før neste sesong, og The Sun linker Real Madrid-spiss Karim Benzema til Emirates.

Både West Ham og Crystal Palace ønsker å signere Glen Johnson, men høyrebacken har ingen planer om å dra hjem til London. The Telegraph skriver at den tidligere Chelsea- og Liverpool-spilleren trives så bra i Stoke at han er nær ved å skrive under på en ny kontrakt med klubben.

Storklubbene i Premier League sikler etter Southampton-stopper Vigril van Dijk. Nå har klubben fra sørkysten funnet det som kan bli nederlenderens erstatter, nemlig Leeds' svenske Pontus Jansson, melder The Sun.