FORTVILER: Cristiano Ronaldos representanter har gjort det klinkende klart at han er svært misfornøyd med de alvorlige anklagene som ble trykket av Der Spiegel fredag.
FORTVILER: Cristiano Ronaldos representanter har gjort det klinkende klart at han er svært misfornøyd med de alvorlige anklagene som ble trykket av Der Spiegel fredag. Foto: AFP PHOTO / Christof Stache

Ronaldo raser mot voldtektsanklager: – Det er journalistisk fiksjon

Lover å kjempe med nebb og klør for sitt gode navn og rykte.

Fredag skrev tyske Der Spiegel at Cristiano Ronaldo angivelig hadde betalt enn kvinne tre millioner kroner for å holde munn etter at hun rettet voldtektsanklager mot ham i 2009.

Nå tar Real Madrid-stjernens representanter kraftig til motmæle.

– Artikkelen er ikke noe annet enn et stykke journalistisk fiksjon, hevder agentselskapet Gestifute ifølge Espn.

Gestifute, som ledes av Ronaldos mektige agent Jorge Mendes, har kommet med uttalelsen på vegne av Cristiano Ronaldo.

– Det påståtte offeret nekter å stå frem og bekrefte riktigheten av anklagen. Avisen har basert hele sin fortelling på dokumenter som er usignert og hvor partene ikke er identifisert, på eposter mellom advokater som ikke har noe med Cristiano Ronaldo å gjøre og som han ikke kan bekrefte at er autentisk og på et påstått brev som det hevdes er sendt til ham av et såkalte offeret, men som aldri ble mottatt av Cristiano, skriver de i pressemeldingen.

Nå lover de å kjempe med nebb og klør for å bevare klientens omdømme.

– Anklagene som Der Spiegel rapporterer er falske, og Cristiano Ronaldo vil gjøre alt i sin makt for å reagere mot dette. En beskyldning om voldtekt er kvalm og raserifremkallende, og han vil ikke tillate at det skal henge over hans omdømme, er den klare meldingen.