I TRØBBEL: Cristiano Ronaldo beskyldes for voldtekt av en amerikansk kvinne. Han skal ha betalt rundt tre millioner kroner for å inngå et forlik.
I TRØBBEL: Cristiano Ronaldo beskyldes for voldtekt av en amerikansk kvinne. Han skal ha betalt rundt tre millioner kroner for å inngå et forlik. Foto: AFP PHOTO

Hevder Ronaldo betalte kvinne tre millioner etter voldtektsanklage

Samtidig nekter superstjernen for beskyldningene.

Det er den tyske avisen Der Spiegel som skriver at 32-åringen er anklaget for voldtekten.

Ifølge avisen, som svenske Expressen gjengir, skal Real Madrid-spilleren ha betalte over tre millioner kroner til en amerikansk kvinne for å unngå rettslige skritt.

Hendelsen skal ha skjedd 12. juni 2009 på et hotellrom i Las Vegas. Ronaldo skal ha truffet den 25 år gamle kvinnen under en festival i den amerikanske byen. På kvelden havnet de på en svitte på luksuriøse Palms Place Hotel, og ifølge en politirapport skal de to har vært der til tidlig på morgenen.

Avsløringene kommer etter at den tyske avisen har gått gjennom dokumenter fra Football Leaks.

Ett år etter hendelsen skal kvinnen ha skrevet et brev til fotballstjernen, der hun hevder å ha blitt voldtatt av Ronaldo.

– Du hoppet på meg bakfra med en hvit rosenkrans rundt halsen. Hva skulle Gud synes om det? skrev hun.

Etter det skal den amerikanske kvinnen ha politianmeldt hendelsen. Og i 2010 skal kvinnen og Cristiano Ronaldos advokater kommet til et forlik der fotballstjernen betalte 375.000 dollar - eller rundt tre millioner norske kroner - for å slippe søksmål. I avtalen lover kvinnen å aldri prate om det som skjedde, i tillegg til å kvitte seg med alle elektroniske dokument som sier noe om hendelsen.

Gjennom sin advokat nekter den portugisiske landslagsspilleren for hendelsen.