Søndag: Se Manchester United – Chelsea kl. 16.30 på TV 2 Sport Premium og Sumo (kampstart 17.00).

Denne helgen tar Manchester United i mot Chelsea på Old Trafford. De har spilt to kamper allerede denne sesong, noe som har resultert i like mange tap for José Mourinho & Co.

Portugiseren ble kalt «Judas» av Chelsea-supportere på Stamford Bridge forrige måned.

Likevel insisterer den tidligere Chelsea-manageren på at han ikke føler noe som helst foran helgens oppgjør mot blåtrøyene fra London.

– Bare en kamp
Etter Chelseas 4-0-seier i oktober, anklaget Mourinho trenerkollega Antonio Conte for å ydmyke United med sin overdrevne feiring.

Og i mars ble den kontroversielle United-manageren kalt «Judas» av sine gamle supportere da rødtrøyene ble slått ut av FA Cupens kvartfinale. Portugiseren svarte med å holde opp tre fingre som representere de tre titlene han vant under tiden sin i klubben.

– Til de har en manager som vinner Premier League fire ganger for dem, er jeg nummer én. Til den tid, er Judas nummer én, sa Mourinho.

Etter 1-1-kampen mot Anderlecht torsdag kveld, fikk 54-åringen spørsmål om hans tredje møte med Chelsea ville bli like emosjonelt.

– For meg er dette bare en kamp. Bare enda en kamp. Det er ingen forskjell for meg. Ikke i det hele tatt, svarte Mourinho på pressekonferansen.

Den frittalende portugiseren, som ble sparket av Chelsea-eier Roman Abramovich for andre gang for 16 måneder siden, poengterte også at Chelsea har fått det lettere uten spill i Europa denne sesongen.

Oppgjøret søndag blir Uniteds 53. kamp denne sesongen, mens Chelsea bare har spilt 39. Laget får tre hviledager mellom Europaliga-kampen i Brussels til Chelsea kommer på besøk.

– De har sin egen stil
United ligger på en skuffende femteplass i ligaen, og vil få det tøft i kampen om en topp fire-plassering. Trolig er Europaligaen den enkleste veien tilbake til Champions Leauge, noen United-manageren ikke har lagt skjul på.

Chelsea har på sin side sju poeng ned til Tottenham på andreplass, og er i ferd med å styre inn til ligagull i manager Antonio Contes første sesong på Stamford Bridge.

– De har sin egen stil. De følger den og gjør det veldig bra. Ikke alle lag forsvarer seg med elleve spillere, for de forsvarer seg med elleve spillere. Ikke alle lag er så tydelige i kontringsspillet. De er veldig tydelige og har individuelle spillere som løser problemene deres. De har et veldig sterkt lag, sa Mourinho.

Han bekreftet også at Juan Mata sannsynligvis ikke spiller mer denne sesongen etter operasjonen for lyskeskaden. Også Chris Smalling og Phil Jones vil bli ute til midten av mai.

Det betyr trolig at Eric Bailly og Marcos Rojo blir Uniteds stopperpar i en travel sesongavslutning.

– De har en fantastisk mentalitet, men de blir nødt til å presse seg til det ytterste. Det er ikke noe jeg kan gjøre. Det er ikke noen andre muligheter. Vi har ikke andre midtstoppere. Om vi kommer til en situasjonen i Premier League hvor det ikke lenger er matematisk mulig å komme blant topp fire-lagene, så blir det en enkel avgjørelse. Hvil dem og bruk dem i Europaligaen hvis vi fortsatt er med, sa José Mourinho.