KUNNE JUBLE FOR SEIERN: En standhaftig Pittsburgh Penguins-fan kunne se laget vinne sin første sluttspillkamp i Stanley Cup etter å ha blitt stukket i hodet med et skrujern.
KUNNE JUBLE FOR SEIERN: En standhaftig Pittsburgh Penguins-fan kunne se laget vinne sin første sluttspillkamp i Stanley Cup etter å ha blitt stukket i hodet med et skrujern. Foto: Gregory Shamus (AFP) / Twitter

Hockeyfan stukket i hodet med skrujern – nektet å få behandling før kampen var over

En Pittsburg Penguins-fan viser at det ikke bare er spillerne som blør for drakta.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En Pittsburg Penguins-fan ble stukket i hodet med en skrujern under Penguins’ første kamp i Stanley Cup-sluttspillet onsdag kveld, men nektet å få medisinsk hjelp før kampen var over, skriver The Guardian.

Politiet rykket ut til City of Steel Auto Detail i Pittsbugh onsdag, og fant det 43 år gamle offeret blødende fra hodet.

Den skadde var ifølge politiet butikkens eier, og han skal ha blitt stukket i hodet etter først å ha havnet i en verbal krangel med en 25 år gammel mann.

Politiet sier offeret nektet behandling for sårskader fra ambulansepersonell, og at han sa at han selv ville kjøre til sykehuset så snart oppgjøret mellom Penguins og Columbus Blue Jackets var ferdigspilt.

Den lidenskapelige hockeyentusiasten fikk også noe å juble for, ettersom Penguins slo Blue Jackets 3-1 og sikret seg en god start i best-av-sju-serien.