NOMINERTE: Harry Kane (t.v.) og Dele Alli.
NOMINERTE: Harry Kane (t.v.) og Dele Alli. Foto: Adrian Dennis

Disse kan bli årets spiller i Premier League

Romelu Lukaku og Harry Kane er nominert til to priser.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nominasjonene til prisene årets spiller og årets unge spiller er offentliggjort.

Everton-spiller Romelu Lukaku (23) og Harry Kane (23) hos Tottenham kjemper ikke bare om toppscorertittelen i Premier League denne sesongen, men angriperne er nominert til begge prisene.

Manchester United-toppscorer Zlatan Ibrahimovic (35), Arsenal-spiss Alexis Sánchez (28) og Chelsea-duoen Eden Hazard (26) og N'Golo Kanté (26) er de andre kandidatene til å vinne prisen som årets spiller i Premier League

I tillegg til Lukaku og Kane, er også Dele Alli (Tottenham), Michael Keane (Burnley), Jordan Pickford (Sunderland) og Leroy Sané (Manchester City) nominert til årets unge spiller, som ble vunnet av Dele Alli forrige sesong.

Vinneren blir annonsert søndag 23. april. Det er medlemmene av spillerforeningen som stemmer frem vinneren. Prisen for årets spiller ble første gang delt ut i 1974 til Leeds-spilleren Norman Hunter.

Mark Hughes, Alan Shearer, Thierry Henry, Cristiano Ronaldo og Gareth Bale er de eneste som har vunnet prisen to ganger. Eden Hazard, som fikk prisen i 2015, kan nå bli en del av den eksklusive klubben.