PRØVESPILL-SJOKK: At Kieran Richardsson og Nigel Reo-Coker dukket opp på prøvespill i Granada forbauset mange.
PRØVESPILL-SJOKK: At Kieran Richardsson og Nigel Reo-Coker dukket opp på prøvespill i Granada forbauset mange. Foto: Reuters / NTB scanpix / Twitter

Adams' prøvespillere fikk internett til å gå bananas

– Han dro på prøvespill til en norsk klubb, men var ikke god nok. LOL.

Mange ble overrasket da Tony Adams ble ansatt som Granada-trener denne uken. Klubben som ligger nest sist i La Liga er på desperat poengjakt, men mannen som skal redde dem er ikke akkurat kjent for sin suksess som manager.

Hans forrige managerjobb var for den aserbajdsjanske klubben Gabala FC for seks år siden. Hans andre managerjobb var i Portsmouth, der han fikk sparken etter bare 16 kamper. Laget plukket kun opp ti poeng under hans ledelse.

Onsdag morgen dukket to prøvespillere opp på Granada-trening. Prøvespillerne Kieran Richardsson og Nigel Reo-Coker er velkjent for de som følger engelsk fotball, men det er en stund siden noen av de viste seg fra sin beste side.

Kieran Richardsson spilte ti kamper for Aston Villa da klubben rykket ned fra Premier League med katastrofale 17 poeng forrige sesong, og var en av de svakeste spillerne på et elendig lag.

Etter sesongen gikk kontrakten med Villa ut, og han signerte en korttidskontrakt med Cardiff. Den utløp ved nyåret, og etter bare seks Championship-kamper ble han frigitt. Siden har Richardsson vært klubbløs, men nå kan altså Granada bli hans nye arbeidsgiver.

Den andre prøvespilleren, Nigel Reo-Coker, har også en fortid i Aston Villa, men fikk nylig oppmerksomhet her til lands. I mars var han nemlig på prøvespill i Lillestrøm. De siste årene har han spilt i MLS, for klubbene Vancouver Whitecaps, Chivas USA og Montreal Impact.

Så da Granada, som har sju poeng opp til trygg plass med sju kamper igjen å spille, offentliggjorde på Twitter-kontoen sin at en dobbel dose med britisk vrakgods prøvespilte for klubben ble de møtt med latter.

Plutselig dukkert navnet til en nordmann med Villa-fortid også opp blant spøkefuglene.