Med over 700 kamper totalt og 13 ligatitler regnes Ryan Giggs som en av Manchester Uniteds beste og største spillere gjennom tidene.

Men det er ikke bare på banen Giggs har kapret overskrifter i britiske medier.

Nå preger rettssaken mot ekskonen Stacey engelske aviser.

– Hun fortjener hver krone
Ekskonen Stacey møtte mandag i britiske High Court med nytt krav i forbindelse med skilsmisseoppgjøret.

Ifølge The Sun krever Stacey Giggs halvparten av den tidligere Manchester United-stjernens formue, som skal ligge på om lag 430 millioner kroner.

38 år gamle Stacey krevde skilsmisse etter at Giggs for ett år siden var utro med en kvinne som jobbet i PR-bransjen.

UNITED-SJEF: Ryan Giggs var i en kort periode manager for Manchester United.
UNITED-SJEF: Ryan Giggs var i en kort periode manager for Manchester United. Foto: Andrew Yates

Engelske aviser avslørte i 2011 at Giggs også hadde vært utro med brorens kone Natasha i en periode på åtte år. Giggs forsøkte den gang å hindre engelske aviser i å skrive om saken, men tapte i retten.

Dersom Stacey Giggs får gjennomslag for kravet i retten vil hun bli tilkjent om lag 215 millioner kroner i skilsmisseoppgjøret.

– Hun fortjener hver krone på grunn av den ydmykelsen Ryan lot hun gjennomgå etter at han var utro med brorens kone, og de gjentatte ryktene om at han drev utroskap, forteller en representant for ekskonen Stacey til The Sun.

Ryan Giggs' representanter ønsker ikke å kommentere de pågående rettsforhandlingene.

Krevde referatforbud
Ryan Giggs var i 2014 spillende assistentmanager for Manchester United, og overtok som midlertidig hovedmanager i de fire siste kampene da David Moyes fikk sparken.

Etter sin karriere har Ryan Giggs etablert seg som hotelleier og restaurant-eier. Han er også blitt koblet til flere managerjobber. Swansea er en av klubbene han tidligere var aktuell for. Waliseren har samtidig jobbet som TV-ekspert for Sky Sports.

Til tross for at Stacey og Ryan Giggs ble enige om skilsmisse for 12 måneder siden bor de av hensyn til sine to barn fremdeles sammen i luksusvillaen i Worsley, som Giggs kjøpte for 22 millioner kroner i 2004.

43 år gamle Giggs skal imidlertid nå være på jakt etter en ny plass å bo, hevder The Sun.

Både Ryan Giggs og ekskonen Stacey krevde at media ikke fikk være tilstede og referere under skilsmissehøringen, men rettens dommer avviste kravet.