Det var i andre periode uhellet skjedde.

Frisks Mikkel Christiansen var uheldig og fikk hockeykøllen til en lagkamerat i ansiktet da begge to jaktet pucken i duell med flere Stavanger-spillere.

Etterpå ble materialforvalter Tommy Granaas stående igjen på isen, som var dekket av blod, for å plukke tenner.

Se uhellet i videovinduet øverst!

Les også: Stakk kølle i skrittet på motspiller – risikerer karantene

Christiansen bekrefter torsdag formiddag at han er uaktuell til fredagens kamp mot Oilers i Askerhallen.

– Jeg er litt mørbanket, men det går bra. Det var en skikkelig trøkk, sier han til TV 2 Sporten dagen derpå.

Frisk-spilleren mistet fire tenner, og var onsdag hos tannlege i Stavanger for å få satt flere fortenner tilbake på plass. Han måtte sy 29 sting og fikk brudd i kjeven.

– Jeg fikk ikke med meg så mye da det skjedde, men har sett video av det. Spilleren vår skal komme seg bort, og så blir han taklet, og køllen flyr opp i ansiktet mitt, forklarer han.

– Jeg sov ikke så mye i natt, men nå går det bra. Tannlegene var flinke. Jeg tenker ikke så mye på når jeg er tilbake. Nå vil jeg bare slappe av, så får vi se, sier Christiansen.

– Det var ikke noe stygt fra noen parter. Jeg tror det går bra, han er en tøffing. Det var et voldsomt kutt, og ikke noe morsomt å se på. Men så lenge det ikke er noe annet, er han nok snart på isen igjen, sier materialforvalter Granaas.

Frisk Asker-trener Sune Bergman sier til TV 2 Sporten torsdag ettermiddag at Christiansen er ferdig for sesongen.

Dan Kissel ble den store helten med sitt hat trick i Oilers' 5-1-seier, i det som var kamp nummer tre i NM-finalen. Etter tre finalekamper står det 2-1 i favør Stavanger Oilers.

Den fjerde kampen spilles fredag i Asker og sendes på TV 2 Zebra, mens den femte kampen går i Stavanger søndag. Først da får Stavanger muligheten til å ta sin sjette strake NM-tittel, og åttende totalt.

Frisk Asker har ikke vunnet NM siden 2002, og var sist gang i en NM-finale i 2008.