Tre ganger var nordmannen nest sist på pucken før den endte opp i nettet bak Philadelphia-målvakt Anthony Stolarz.

– Det var litt rom å gå i. Det var ålreit det, sier Zuccarello til TV 2.

Nordmannenn står nå med 44 målgivende pasninger så langt denne sesongen. Totalt har Zuccarello 59 poeng. Dermed er han den Rangers-spilleren med flest poeng.

Rangers hadde ikke vunnet en hjemmekamp siden 19. februar mot Washington Capitals. Men mot Flyers snudde det endelig.

Se Zuccarellos storspill i videovinduet øverst i saken. (Video med tillatelse fra Viasat)

– Nå har vi ikke vært gode på hjemmebane så det var deilig å få en seier her nå. Det gir oss litt selvtillit, sier Zuccarello.

Det var Flyers som tok ledelsen 1–0 ved Valtteri Filppula kun 33 sekunder ut i andre periode, men Mika Zibanejad og Brendan Smith snudde kampen for Rangers minutter senere.

Midtveis i tredje periode la Oscar Lindberg på til 3–1 og like etter scoret Chris Kreider 4–1 målet.

Zuccarellos rekke med Kreider og Derek Stepan fikk ros av trener Alain Vigneault etter kampen.

– Den rekka dominerte i kveld. De spilte mot den beste rekka til motstanderen, og likevel hadde de flere gode sjanser, sa Vigneault.

Rangers så ut til å ha kontroll, men i løpet av kampens siste to minutter reduserte både Brayden Schenn og Filppula til 4–3. Hjemmelaget klarte til slutt å ri av stormen selv om Rangers-målvakt Henrik Lundqvist måtte fram med en klasseredning da det gjensto 13 sekunder av kampen.

– Jeg var bekymret for at de skulle utligne. Det var på håret, sier Zuccarello.

Selv om Rangers har slitt på hjemmebane har de vært ligaens desidert beste bortelag denne sesongen. Zuccarello håper Rangers kan ta med seg den samme innstillingen inn i Madison Square Garden fremover.

– Vi må kanskje føle at vi ikke har så mye press på hjemmebane. Vi kan spille på samme måte borte og hjemme. Vi skal ikke underholde, vi skal vinne kamper. Jeg tror det er det vi må tilbake til, sier Zuccarello.

Rangers har nå totalt 100 poeng og er i rute til å nå sluttspillet. Der kan det se ut til at det blir en norsk duell mot Andreas Martinsens Montreal Canadiens.

– Det er et bra lag. Det blir vel 50/50. Det er uansett tøffe kamper i sluttspillet, sier 29-åringen.

NTB/TV 2