Manageren går til angrep på nok en kollega

– Vær så snill og oppfør dere, er meldingen til Liverpool-benken.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se sammendraget fra lørdagens kamp mellom Liverpool og Everton i videovinduet øverst!

Everton-manager Ronald Koeman brukte deler av pressekonferansen i forkant av Merseyside-derbyet på å kritiserer den irske landslagssjefen Martin O'Neill og hans uttak av Evertons James McCarthy.

– Etter min mening beskyttet ikke Irlands trener spilleren i dette tilfellet. Jeg er ikke overrasket, men jeg er skuffet, sa Koeman ifølge BBC om bruken av McCarthy, som mistet de to siste Everton-kampene før landslagspausen med en hamstringskade.

Koeman til TV 2: – Her tapte vi kampen

McCarthy spilte for øvrig ingen av landskampene mot Wales og Island.

O'Neill valgte å kalle den nederlandske manageren for «taktikkmesteren» i sitt svar i en pressemelding.

Koeman vil ikke ha show
I lørdagens Merseyside-derby på Anfield, som Everton tapte 1-3, kan Koeman ha fått seg en nye uvenner, for mens de tøffe taklingene kom med jevne mellomrom på banen, økte også temperaturen mellom trenerbenkene.

Klopp til TV 2-Børslid: – Det er jeg som trenger briller. Du gjør tydeligvis ikke det

Liverpool-assistent Zeljko Buvac «prøvde å få åtte Everton-spillere utvist», skal vi tro Ronald Koeman, som var i tydelig irritert på bosnieren.

Spesielt Ross Barkley så ut til å leve farlig, men han fikk fullføre kampen.

– Jeg tror alltid det er litt annerledes for en lokal gutt å spille et Merseyside-derby. Kanskje det stemmer at han fortjente to gule kort for de to taklingene, men hvis du ser på benken til Liverpool og den ene treneren, ser det ut som dommeren burde ha gitt åtte røde kort til Everton. Vær så snill og oppfør dere. Det blir et show, og det liker jeg ikke, sier Koeman til Daily Mail.

– Vi protesterer ikke på korrekte avgjørelser
Etter kampen fikk Liverpool-manager Jürgen Klopp spørsmål av TV 2s Jan-Henrik Børslid om det burde vært utvisninger i kampen.

– Det er ikke min jobb å se etter slikt. Vi har alle øyne. Jeg trenger briller, men du trenger åpenbart ikke briller. Hvis du synes det var røde kort, så si det. Hvis ikke, la være å si det. Det er ikke min jobb å gjøre det, svarte han.

Den tidligere Dortmund-treneren ble konfrontert med Koemans uttalelser.

– Han sa ingenting til meg, og vi tok hverandre i hendene etter kampen. Mitt apparat er virkelig gode gutter og de har vært her i lang tid. Vi protesterer ikke på avgjørelser som ikke er korrekte. Noen ganger må vi kanskje se litt nærmere, men andre ganger er det ganske klart, sier han ifølge Daily Mail.

– Vi ønsker å spille tøft, men samtidig vil vi at spillerne forlater banen uten skader. Du kan ikke unngå alle skader i fotball, men noen, la han til.

– Hilsen «taktikkmesteren»
Så gjenstår det å se om Ronald Koeman legger ut en melding om feiden på Twitter. Det gjorde han nemlig under konflikten med Martin O'Neill:

O'Neill hadde kritisert Koeman for å ha gitt McCarthy for hard sesongoppkjøring i fjor sommer. Midtbanespilleren har nemlig slitt med en hamstringskade store deler av denne sesongen.

– James er en pliktoppfyllende og samvittighetsfull i sine forberdelser. Ved denne andelingen må man muligens spørre seg om Everton-manageren og hans medisinske apparat burde behandlet ham bedre, sier McCarthy.

Kanskje er ikke siste ord sagt. Neste runde med i VM-kvalifiseringen er i juni.