Liverpools toppscorer ut med skade: – Dette er dramatiske bilder

Sadio Mané måtte undersøkes nøye av fysioterapeuter før han forlot banen. Så sviktet beina hans ved sidelinjen.

Se situasjonen der Sadio Mané måtte ut med skade i videovinduet øverst!

Liverpool - Everton 3-1

Lørdagens derby mellom Liverpool og Everton ble dramatisk på flere vis, for selv om Liverpool vant 3-1 var det ikke kun glede for de røde lørdag.

Snaut ti minutter ut i 2. omgang ble nemlig Liverpools toppscorer Sadio Mané liggende etter en duell med Leighton Baines.

Reprisene viste at senegaleseren hadde landet på meget forkjært vis.

– Oioioi. Han vrir venstrebeinet under seg og får vekten oppå. Hvis kneet svikter under belastning, har det mest sannsynligvis skjedd noe alvorlig inni der. Dette er dramatiske bilder, sa Øyvind Alsaker.

Etter å ha gått av banen for egen medisin måtte Mané sette seg igjen da han kom til sidelinjen.

– Det er merkelig at han får lov til å gå av banen hvis det er som det er. Det ser ikke bra ut. Det kan ha gått utover både kne og ankel. Fysioterapeutene har en fast protokoll der de tester korsbånd, menisk og leddbånd, sa Brede Hangeland.

TV 2-kommentator Alsaker hadde på det stadiet allerede sett lynvingen sende Liverpool foran i 1. omgang, og Mané er en av klubbens viktigste spillere.

– Det er Liverpools toppscorer som ligger nede for telling i det vi skal inn i den avgjørende fasen av sesongen. Lallana er ute en måned og Jordan Henderson er borte noen kamper til. Mané er en spiller som Klopp nesten er helt avhengig av i jakten på en topp fire-plassering, sa han.

I TV 2s Premier League-studio etter kamp ble det synspunktet delt av TV 2s ekspert.

– Hvis dette her er er alvorloig, så kan det være avgjørende for Liverpool for hvorvidt de havner utenfor topp fire i innspurten her. Lallana og Mané har vært de to beste spillerne og Henderson er viktig som en dirigent på midten. Det er sånt som kan vippe dem ut av topp fire, sa Petter Myhre.

Se resten av kampen på TV 2 Sumo nå!