KOMMENTERTE RYKTENE: Antonio Conte snakket mye om Eden Hazard-ryktene fredag.
KOMMENTERTE RYKTENE: Antonio Conte snakket mye om Eden Hazard-ryktene fredag.

Conte om Hazard-ryktene: – Det gjør meg glad

Chelseas manager Antonio Conte fikk flere spørsmål om Eden Hazards mulige overgang til Real Madrid.

De siste ukene har både spanske og engelske aviser slått fast at Chelsea-stjernen Eden Hazard topper Real Madrids ønskeliste i sommer.

Ryktene ble ikke akkurat noe mindre av at Eden Hazard personlig likte et innlegg på fotballnettstedet 433 på Instagram som omtalte Real Madrids interesse for belgieren.

På fredagens pressekonferanse før Chelseas oppgjør mot Crystal Palace dreide de fleste spørsmålene seg om Hazards mulige sommerovergang til Bernabeu.

– Er det sant? Jeg vet ikke. Jeg gjentar alltid de samme tingene. Nå er det viktig for spilleren å være fokusert på nåtiden, sa Conte om ryktene, ifølge Sky Sports News.

Sky Sports erfarer at Real Madrid skal være overbevist om at klubben makter å sikre 26-åringen som sommerens stjernekjøp.

TRYKKET LIKE: Ryktene skjøt fart etter at Eden Hazard trykket like på en link som omtaler Real Madrids interesse.
TRYKKET LIKE: Ryktene skjøt fart etter at Eden Hazard trykket like på en link som omtaler Real Madrids interesse.

– Ryktene gjør meg glad
Conte advarer pressen mot å være for skråsikre på at Hazard forlater Stamford Bridge.

– Dere må ikke se for langt frem i tid. Det er farlig. Det eneste jeg kan si er at Eden Hazard kun ønsker å spille fotball. Vi er strålende fornøyd med ham. Han trives hos oss. Jeg ser ingen problemer med det, mente Conte.

– Det er en del av fotballen å sette ut slike rykter. De ønsker å skapte rykter for å skape vanskeligheter for spillerne, konkluderte italieneren.

Conte understreker imidlertid at han er glad for Real Madrid-ryktene rundt Hazard har dukket opp i mediene.

– Jeg mener vi har stor erfaring med å takle slike rykter rundt mine spillere. Det er normalt og det er logisk å starte rykter rundt mine spillere. Jeg er veldig glad for det, fordi det betyr at jeg gjør en veldig god jobb med mine spillere, slo Conte fast.

– Jeg ville hentet ham til Real Madrid i blinde
Real Madrid-trener Zinedine Zidane har tidligere fortalt om sin beundring for Hazard.

Den spanske tabloiden Marca har hentet frem et intervju med Zidane for to år siden, der franskmannen uttalte at han ikke ville nøle med å hente midtbanespilleren til Real Madrid.

– Jeg ville hentet Hazard til Real Madrid med mine øyne lukket. Etter Ronaldo og Messi, så er Hazard min favoritt. Jeg nyter å se ham spille, sa Zidane.