TIL TOPPS I FJOR: Preben Stokkan er i verdenstoppen blant pokerspillere på internett. I 2016 gikk han til topps i poker-NM. 
TIL TOPPS I FJOR: Preben Stokkan er i verdenstoppen blant pokerspillere på internett. I 2016 gikk han til topps i poker-NM.  Foto: TV 2

se alt direkte på tv 2 sportskanalen og sumo:

Slik følger du NM i poker på TV 2

Her er alt du trenger å vite om festen i Dublin.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se og følg NM i poker i vårt livesenter

I løpet av de ni dagene med poker fra NM i Dublin vil det være daglige sendinger med kommentering på TV 2 Sumo og fortløpende artikler om hva som skjer rundt filten på Vi Menn Poker.

TV 2 sender samtlige turneringer fra og med fredag. Se komplett sendeskjema i vårt livesenter.

Fra torsdag vil det i tillegg til være studiosendinger på TV 2 Sportskanalen med oppbygging, intervjuer og reportasjer underveis.

I livesenteret på tv2.no får man løpende oversikt over turneringer og fortløpende oppdateringer fra hver eneste turnering i Dublin. Dermed kan du lett følge med på de spillerne du ønsker å holde oversikt over.

Her vil det også være mulig å chatte med våre runnere på gulvet i Irland.

Populært arrangement
NM i Dublin har vist seg å være en kjempesuksess i løpet av årene NM har blitt avhold utenfor Norge. Det har også gjort at man har beholdt mesterskapet selv om det nå har blitt lovlig med norgesmesterskap i poker på norsk jord.

Arrangementet samler hvert år det ypperste vi har av pokerspillere her i landet - spillere som også har et navn utenfor landets grenser. Spillere som Felix Stephensen, Preben Stokkan, Henrik Tollefsen og pokergudfar Thor Hansen kommer alle til å ta turen.

Se og følg NM i poker i vårt livesenter

PROFIL: Aylar Lie er blant attraksjonene i NM i poker.
PROFIL: Aylar Lie er blant attraksjonene i NM i poker.

Alle fire tidligere norgesmestere for øvrig. I tillegg vil høyst kompetente pokerspillere som Aylar Lie og John Arne Riise være å finne rundt pokerfilten.

Riise har flere turer til Dublin bak seg og ser frem til årets mesterskap.

– Jeg gleder meg veldig til Dublin. Det blir mitt første år hvor jeg kan være med fra dag 1 og spille alt. Det er et fantastisk miljø blant norske pokerspillere og jeg lærer mye av å se på de beste. Men viktigst av alt er å kunne vise hva jeg kan og vite at jeg har muligheten til å bli norgesmester. Ble det ikke i fotball, men skal med bli det i poker, forteller Riise.

– Ser frem mot et nytt mesterskap
De to siste årene har det vært Fin Gnatt som har ledet sendingene fra Dublin på TV 2. Han ser frem til en ny morsom uke.

– Det er utrolig bra det de har fått til på Gardermoen og med NM på norsk jord, men Dublin har noen elementer du bare får der nede. Både stemningen og samholdet der er unikt, sier Gnatt.

Han skal sammen med Sverre Krogh Sundby og Davy Wathne lose seerne gjennom de siste avgjørende dagene av norgesmesterskapet.

– Vi kommer til å levere studiosendinger fra torsdag og frem til natt til søndag (når vinneren av Main Event er kåret, red. adm.). Det er jo sånn at vi er avhengig av seere, og det har vist seg at vi har betydelig flere seere i helgen. Derfor blir det ikke studiosending før lenger ut i uken, forklarer Gnatt.

– Samler folket
TV2 er inne i sitt tredje år med solid satsing på poker - både i NM-sammenheng, men også med norsk kommentering av de store utenlandske turneringene.

Årets poker-NM blir dermed det femte NM-arrangementet TV 2 dekker. Tre fra Dublin og to fra Gardermoen.

– Hvorfor er TV 2 så interessert i dette produktet?

GIR DEG POKER: Davy Wathne er blant profilene som er på plass i Dublin i neste uke.
GIR DEG POKER: Davy Wathne er blant profilene som er på plass i Dublin i neste uke.

– Jeg tror det er en kombinasjon. For det første er TV 2 Sumo et veldig godt medium for å sende poker, og Sumo blir også viktigere og viktigere for TV 2. I tillegg tror jeg vi klarer å samle grasrot-Norge. Det kommer folk fra hele Norge for å spille og det samler oss. Man får en herlig blanding av pokerspillere på det aller høyeste nivået, sammen med glade amatører som liker poker. Den kombinasjonen tror jeg vi klarer å formidle på en god måte, sier Gnatt.

– Er målet å få folk som ikke interesserer seg for poker til å se på?

– Vi er alltid opptatt av å favne så bredt som mulig, og det er også oppgaven vår og nå ut til mange. Vi ønsker å formidle atmosfæren like mye som selve spillet, sier Gnatt.

Se og følg NM i poker i vårt livesenter