PÅ VEI VEKK: Sánchez ønsker å bli i London - men ønsker å spille for et lag med vinnermentalitet... 
PÅ VEI VEKK: Sánchez ønsker å bli i London - men ønsker å spille for et lag med vinnermentalitet...  Foto: Andrew Boyers.

Kan havne hos ligarival: – Ønsker å bli i London, men vil spille for et lag med vinnermentalitet

The Gunners kan bli tvunget til å selge sin stjernespiller. Ferske uttalelser kan tyde på at Arsenals stjernespiller er i ferd med å havne i Chelsea.

Alexis Sánchez har bare 15 måneder igjen av kontrakten sin med Arsenal, og det er knyttet stor usikkerhet til hvor han spiller sin fotball neste sesong.

Den chilenske angrepsstjernen skal være frustrert over manglende troféer og ujevne resultater, og ønsker seg en ny utfordring i karrieren.

London-rival Chelsea skal lure i buskene. Og 28-åringen stopper nok ikke selv rykteflommen med sine ferskeste uttalelser.

– Jeg er fornøyd i London, og jeg håper å fullføre kontrakten med Arsenal, sier han ifølge Mirror, som siterer argentinske El Gráfico.

– Jeg ønsker å spille for et lag med vinnermentalitet. Jeg er 28 år, og har ennå mye tid igjen. Jeg er en spiller som tar vare på meg selv, blir Sánchez sitert på.

Angrepspilleren spilte samtlige minutter for Chile i landslagspausen som var. I tirsdagens oppgjør mot Venezuela scoret han på et vakkert frispark.

Krever 250.000 pund i uken
Arsenal skal kreve utrolige 50 millioner pund for å gi slipp på angriperen sin, selv med bare ett år igjen av avtalen.

Chileneren tjener 130.000 pund i uken i Arsenal. Ifølge Guardian skal angriperen kreve 250.000 pund for neste avtale han signerer - uansett hvilke klubb det måtte være for. Det tilsvarer nesten tre millioner norske kroner i ukelønn.

Tirsdag skrev avisen at Chelsea-manager Antonio Conte har gjort Sánchez til overgangsmål nummer én denne sommeren, og at Sánchez allerede har bestemt seg for å forlate The Gunners.

Ifølge Daily Mail skal Arsenal være svært lite lystne på at hurtigtoget ender opp hos en rival, noe som gjør PSG, Juventus og Inter Milan til aktuelle destinasjoner.

Nok en stjerne
Det vil uansett ikke være første gang Arsenal-fansen opplever at en av deres egne stjerner forlater klubben til fordel for en annen Premier Leauge-rival. Robin van Persie, Samir Nasri og Gaël Clichy er blant navnene som har «sviktet» manager Arsène Wenger og klubben tidligere.

TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller blir ikke overrasket om Arsenal selger storstjernen sin i sommer.

– For det første så virker det fullstendig logisk at Sánchez er ønsket av Chelsea. Han er en spiller som kler Contes spillestil, faktisk mer enn Eden Hazard. Og at dette kommer samme uken som det meldes at Eden Hazard er på vei til Real Madrid etter sesongen, er nok neppe tilfeldig. Sánchez er den perfekte erstatteren for Hazard, sa Møller til TV 2 Sporten tirsdag.