Fotballryktene: – Så mye krever Arsenal for Sánchez

Men Arsenal skal ønske å selge sin største stjerne ut av Premier League.

The Guardian kom tirsdag med nyheten om at Chelsea kommer til å prøve seg på Arsenals Alexis Sánchez til sommeren.

– For det første så virker det fullstendig logisk at Sánchez er ønsket av Chelsea. Han er en spiller som kler Contes spillestil, faktisk mer enn Eden Hazard, sa Premier League-ekspert Simen Stamsø Møller da.

Se Alexis Sánchez' mål for Chile mot Venezuela fra nattens VM-kvalifiseringskamp i videovinduet øverst.

Sánchez har bare 14 måneder igjen av kontrakten med Arsenal, og han skal kreve en dobling av ukelønnen på nesten 1,4 millioner kroner for å bli på Emirates, skriver London Evening Standard.

Arsenal har fortsatt håp om å komme til enighet med toppscoreren om en ny avtale, men tiden begynner å renne ut. Arsenal akter ikke å la Sánchez gå inn i sitt siste kontraktsår. Da kommer klubben heller til å selge chileneren, og de kommer til å kreve nærmere fem hundre millioner kroner for angriperen.

Det mangler heller ikke på interessenter, for også Bayern München, Manchester City, Paris Saint-Germain, Juventus og Manchester United følger situasjonen nøye. Daily Mail skriver imidlertid at det er lite sannsynlig at han vil ta den korte turen fra Arsenal til Chelsea eller Manchester, for manager Arsène Wenger ønsker å selge Sánchez ut av Premier League. London Evening Standard gjør et poeng ut av at situasjonen var den samme med Robin van Persie, men nederlenderen tvang gjennom en overgang til Manchester United.

Mens Sánchez kan komme til å koste nærmere en halv milliard kroner, sier tidligere Real Madrid-president Ramón Calderón ifølge Talksport at hans tidligere klubb er villig til å betale det dobbelte for Chelseas Eden Hazard. Spansk fotball-skribent Pete Jenson mener det er stor sannsynlighet for at Hazard blir Real Madrid-spiller til sommeren, skriver BBC.

Ifølge Don Balón vil Liverpool hjelpe til å rydde plass i Real Madrid-stallen ved å bruke rundt 450 millioner kroner på James Rodríguez' underskrift.

Chelsea skal ikke ha gitt opp å beholde Hazard, for The Sun skriver at serielederen er klar til å gjøre belgieren til Englands best betalte spiller. Et kontraktsforslag med en ukelønn på 3,2 millioner kroner skal være på vei.

I fjor sommer ønsket Diego Costa seg til Atlético Madrid, og i januar var han koblet til kinesisk fotball. Nå er det Chelsea som skal være interessert i å skille lag med den spanske landslagsspilleren, melder Tuttomecrato. De skal ønske å gjøre en byttehandel med Paris Saint-Germain, der midtbanespiller Javier Pastore tar turen over Den engelske kanal.

Chelsea skal også ønske seg en annen spiller hos PSG, Marco Verratti, men ifølge Goal skal Barcelona lede kampen om italienerens signatur. Katalanerne skal også gi en annen engelsk klubb konkurranse om midtbanespiller i fransk fotball. Sport skriver at Lyons 22 år gamle Corentin Tolisso er ønsket av både Arsenal og Barcelona.

Manchester United skal ha sitt blikk på Eric Dier, og skal være villige til å bruke over fire hundre millioner kroner på Tottenham-spilleren, ifølge The Sun. Han er ikke den eneste José Mourinho ønsker å forsterke stallen med før enste sesong. Celtics venstreback Kieran Tierney er også en spiller som følges nøye på Old Trafford, skriver Daily Mail.

Det er tidligere rapportert at Tiemoué Bakayoko er enig med Chelsea om de personlige betingelsene, men nå skriver London Evening Standard at Monaco-profilen også er fristet av Premier League-rival Manchester United, men bare om klubben kvalifiserer seg til Champions League. Ifølge RMC sier Bakayokos bror og agent at midtbanespilleren alltid har drømt om en overgang til Ligue 1-konkurrent PSG.

Slaven Bilic' nåværende kontrakt med West Ham strekker seg bare ut neste sesong, men Ifølge The Telegraph skal ikke London-klubben ønske å forlenge kontrakten med den kroatiske manageren nå. Skal vi tro Daily Mirror har West Ham begynt å se på Newcastle-manager Rafael Benítez som en mulig erstatter.

Moussa Sissoko har ikke vært en hit i Tottenham etter fjorårets overgang fra Newcastle. Daily Mirror melder at Juventus, Milan og Inter skal ønske seg franskmannen. Også Erik Lamela er ønsket av Serie A-klubbene. Inn som erstatter hos londonerne kan Nadiem Amiri komme fra Hoffenheim, skriver tyske Bild, men Atlético Madrid skal også ønske seg den 20 år gamle midtbanespilleren.

Arsenal, Manchester United og Manchester City skal alle være ute etter Villarreal-vingen Samuel Castillejo, melder Il Mattino.