SMILER: Magnus Carlsen har mye å smile for. Dette bildet ble tatt i forbindelse med verdensmesterskapet i 2016.
SMILER: Magnus Carlsen har mye å smile for. Dette bildet ble tatt i forbindelse med verdensmesterskapet i 2016. Foto: Joel Saget

Magnus Carlsen (26) har fått seg kjæreste

Sjakkstjernen annonserte at han hadde fått seg kjæreste på selveste Valentinsdagen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Magnus Carlsen (26) er i et forhold.

På hans private Facebook-konto endret han status fra «singel» til «i et forhold» med Synne Kristin Larsen (22) på selveste Valentinsdagen 14. februar.

Sjakkstjernens manager Espen Agdestein bekrefter ovenfor VG at Carlsen er i et forhold, men sier han ikke ønsker kommentere saken utover dette. Synne Kristin Larsen har ikke besvart TV 2s henvendelser.

Hjemmebesøk
Ifølge lokalavisen Vesterålen Online er Carlsens kjæreste fra Alsvåg i Øksnes kommune i Nordland.

Kjærlighetslivet til sjakkgeniet har vært et mysterium lenge, og de siste årene har han ikke ønsket å uttale seg så mye om dette i mediene.

KJÆRESTER: Det er nå bekreftet at Synne Kristin Larsen (22) er i et forhold med Magnus Carlsen. Foto: Kolbjørn Hoseth Larsen 
KJÆRESTER: Det er nå bekreftet at Synne Kristin Larsen (22) er i et forhold med Magnus Carlsen. Foto: Kolbjørn Hoseth Larsen 

Lokalavisen skriver at Carlsen besøkte kjæresten sin i Øksnes i februar i år, men den gangen ønsket ikke manager Agdestein å kommentere ryktene.

Superkjendis
Magnus Carlsen nyter nå turneringsfrie dager etter noen fantastiske måneder ved sjakkbrettet.

På sin bursdag, 1. desember, slo han i fjor etter fire partier med hurtigsjakksin russiske motstander, Sergej Karjakin, og forsvarte med det VM-tittelen.

Og i febrauar i år fikk han æren av å figurere i den gigantiske serien, «The Simpsons», som blant annet ble sendt på Viasat 4. Her opptrer Carlsen som sjakk-veileder for Homer Simpson.

Her er Magnus Carlsen i The Simpsons