Kristoffersen-blemme ødela sjansen for pallplass

Svensk seier i Aspen da de norske skuffet.

SKUFFET: Henrik Kristoffersen fikk ikke avsluttet verdenscupen i slalåm slik han skulle ønske.  Foto: Poppe, Cornelius

Henrik Kristoffersen hadde femte beste tid med 0,48 sekunder til teten etter første omgang i verdenscupavslutning i slalåm i Aspen søndag. Nordmannen hadde heng på pallplass før finaleomgangen, men en feil i starten gjorde at han nærmest kjørte ut. Han tråkket opp og fullførte, men kom på 24. plass, 7,14 sekunder bak vinneren.André Myhrer fra Sverige vant 0,14 sekunder foran Felix Neureuther fra Tyskland, mens østerrikske Michael Matt ble nummer tre med 0,15 sekunder opp.Sebasti