Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Golf-spilleren Paige Spiranac har vel så mye blitt et fenomen i sosiale medier som for sine prestasjoner på banen.

Den amerikanske golfspilleren, som nærmer seg en million følgere på Instagram, har fått også fått mange negative kommentarer. Nå har hun bestemt seg for å ignorere haterne.

– Jeg tenkte frem og tilbake på om jeg skulle publisere dette fordi det er «for sexy» og fordi jeg var bekymret for at jeg ville bli kalt alt mulig rart. Da innså jeg at jeg er stolt over kroppen min, hvem jeg er og jeg er komfortabel med meg selv, skriver hun på Instagram.

– Jeg har lov til å være sexy
Tidligere har hun tatt et tårevått oppgjør med netthaterne etter å ha blitt truet på livet.

– I fjor var jeg så bekymret for hva alle andre mente om meg, men i år skal jeg gjøre det som gjør meg selv lykkelig, skriver Spiranac.

Derfor viser hun nå fingeren til alle som bruker tiden sin på å skrive negative ting om henne.

– Hva jeg har på meg definerer ikke hvem jeg er, mine evner eller min moral. Jeg vet at jeg aldri vil være noe for alle, men jeg vil være meg selv. Jeg er endelig selvsikker og stolt av den personen jeg er blitt. Jeg har lov til å være sexy, smart, suksessfull og sterk, avslutter Spiranac.

Tok til tårene
På en pressekonferanse i desember brøt hun sammen da hun fortalte om hvor langt hetsen gikk.

– Kommentarene jeg fikk, folk som truer meg på livet, som sier verden ville vært et bedre sted uten meg... Folk ser ikke den siden av det. Og jeg mener det er veldig viktig å dele det, sa Spiranac mens tårene trillet nedover kinnene hennes.

Hun er blitt beskyldt for ikke å være sportslig kvalifisert til turneringer hun er blitt invitert til, og hun får mange nedsettende kommentarer på grunn av måten hun kler seg på både på golfbanen og utenfor.

– Det er veldig vanskelig med alle disse folkene som sier at jeg ikke er en golf-spiller, at jeg ikke er en bra person, at jeg er promiskuøs, eller dømmer meg bare fordi jeg liker å gå med spandex på golfbanen, sa hun.