Det ble temperatur på slutten av oppgjøret mellom Middlesbrough og Manchester United. På overtid havnet Rudy Gestede og Eric Bailly i klammeri under en dødball.

De første tv-bildene ga ikke noe klart svar på hva som skjedde, og Manchester Evening News spekulerte i om Gestede forsøkte å bite Bailly.

Nye bilder viser imidlertid at det definitivt ikke var snakk om noe bitt fra Gestedes side.

– Det er ordnet nå. Noen ganger blir det hett på banen. Det er okay, jeg kjenner Eric og han er fin fyr. Vi snakket etter kampen, sier Gestede.

– Det var mange der, det var vanskelig å si hva som skjedde. Innledningsvis var det en gruppe spillere som dyttet hverandre, slik så jeg det. Hva som fikk det til å eksplodere vet jeg ikke, men jeg har en gruppe med spillere som oppfører seg veldig godt, sier Middlesbroughs midlertidige manager, Steve Agnew.

Opphetet i spillertunnelen
Klammeriet forsatte også etter kampen, som Manchester United vant 3-1. Tv-bildene viser at det var svært opphetet stemning i spillertunnelen etter kampslutt.

Det så ut til at Bailly fremdeles var rasende, og ble holdt igjen av Michael Carrick.

– Jeg vet ikke hva som skjede. Jeg så ikke noe, men jeg skjønner nå at noe har foregått. Denne spillergruppen er så bestemt på å begynne å vinne fotballkamper. Det er ikke noe som bekymrer meg, sier Agnew.

Mourinho valgte ikke å svare
José Mourinho ble også spurt om hendelsen, men før spørsmålet hadde den presseansvarlige valgt å avsluttet pressekonferansen.

Dermed lot Mourinho spørsmålet forbli ubesvart, og vinket farvel til pressen.

– Det får ikke noe etterspill. Det er to menn som er aggressive i kampens hete, men det er ingen som gjør noe som tilsier at det skal bli karantene her, konkluderer TV 2-ekspert Brede Hangeland.

Han vinket også farvel til kampen før den ble avblåst. Da Manchester United scoret sitt tredje mål på overtid gikk Mourinho i garderoben, men Agnew synes ikke det var respektløst av United-manageren.

– Nei, nei, ikke i det hele tatt. Han har vel gjort det før? Vi tok hverandre i hånden i tunnelområdet, sier Agnew.