Det begynner så smått å nærme seg innspurten i Premier League. Spillere, agenter og klubber har for lengst begynt å posisjonere seg inn mot sommerens overgangsvindu.

Et av lagene som ser etter forsterkninger er Manchester City. Og det er spesielt bakover på banen at de lyseblå trenger nytt blod. Romas tyske forsvarsspiller Antonio Rudiger står på ønskelisten. 24-åringen vil koste rundt 315 millioner kroner, skriver Daily Mirror.

Mye tyder på at Yaya Touré forlater klubben om noen måneder. Det forteller agenten hans. Manchester United er nevnt som et alternativ for ivorianeren, skriver Sky Sports.

Chelsea-manager Antonio Conte har gjort stor suksess siden han kom til Premier League i fjor sommer. Nå vil den italienske storklubben Inter prøve å lokke ham tilbake til støvellandet. Inter er villig til å doble Contes lønn, skriver The Sun. Men sannsynligheten for at han forlater Chelsea er vel heller liten.

Paulo Henrique Xavier fikk sparken da han ikke klarte å lede Brasil til U20-VM. Nå er han ansatt som speider i Manchester United, skriver Daily Mirror. Kanskje Xavier kan finne en ny Kleberson eller Anderson?

Aitor Karanka fikk sparken for noen dager siden. Nå seiler Fabrizio Ravanelli opp som en mulig arvtaker. Han har i hvert fall lyst selv, skriver The Sun.

Også tidligere Tottenham-sjef Harry Redknapp er lysten på jobben. Det skriver Daily Mail.

Tottenhams Son Heung-min er ønsket av Sevilla og Inter. Det skriver London Evening Standard.

En mann som det garantert blir rift om i sommer er Evertons stjernespiss Romelu Lukaku. Den tidligere Everton-spilleren Leon Osman tror Lukaku vil prøve å tvinge frem en overgang.

Liverpools forsvarsspiller Mamadou Sakho er for tiden utlånt til Crystal Palace. Nå håper 27-åringen at overgangen gjøres permanent i sommer, skriver Liverpool Echo.

Og hvor ender Wayne Rooney opp? Dwight Yorke mener Rooney fortsatt har mye å gi i Manchester United og for det engelske landslaget. Rooney har vært koblet til en rekke kinesiske klubber.