Se Manchester City-Liverpool på TV 2 Sumo og TV 2 Sport Premium klokken 17.30.

TV 2 møter 39-åringen på Anfields nye Main Stand. Han har ikke informert de ansatte på stadion om tid og sted for intervjuet, men har man tjenestegjort i totalt 25 år og står med 737 seniorkamper for klubben, er alle dører åpne.

Se hele intervjuet over!

Da han la opp i 2013 ble Carragher ansatt som fotballekspert i Sky Sports. Den tidligere forsvarsspilleren har vist seg like nådeløs på og utenfor banen.

Søndag møter hans tidligere klubb Manchester City på Etihad. Det betyr et nytt møte mellom Pep Guardiola og Jürgen Klopp; to managere som ankom hver sin klubb som frelser.

Sesong fylt med skuffelser
Carragher, som naturligvis ikke legger skjul på at han holder med Liverpool, lyser opp når vi snakker om klubbens manager.

– Han er den mest karismatiske manageren i Premier League, kanskje i verden.

Guardiola er også en favoritt hos Sky Sports-eksperten, som mener katalaneren ennå tilvenner seg engelsk fotball og media.

– Jeg er ikke sikker på at han liker intervjuer før og etter kamp, og det virker ikke som at han har et strålende forhold til pressen, sier Carragher.

Både Klopp og Guardiola har allerede vært gjenstand for hyllest og kritikk. Denne uka er Pep Guardiola i hardt vær etter Citys exit i Champions League.

– Han (Guardiola) har allerede opplevd flere skuffelser i denne jobben enn noen av de tidligere, sier Carragher.

– City må handle
I sommer brukte Manchester City over 1,5 milliarder kroner på spillerkjøp. Talentfulle Leroy Sané og Gabriel Jesus har til tider briljert, men de nye spillerne bakover på banen har til gode å overbevise.

– De har trøbbel defensivt. Jeg synes det må handles, i hvert fall to backer og en keeper. Selv om Guardiola sikkert er uenig, humrer Carragher.

Under Klopp har Liverpool vært råsterke mot de andre topplagene og slitt mot lagene lenger ned på tabellen. I inneværende sesong er de helrøde ubeseiret mot lagene på øvre halvdel, mens de fem tapene har kommet mot Burnley, Bournemouth, Leicester, Hull og Swansea.

– Liverpool har store problemer mot mindre lag. Etter kampene mot Manchester City og Everton møter de mange slike lag. Han sier det bare finnes en plan A, kanskje han trenger en plan B, mener Carragher.

Med Barcelona og Bayern München hentet Pep Guardiola hjem 15 såkalte stor trofeer. Men midt i all suksessen har Jürgen Klopp blitt hans eneste virkelige nemesis. Ingen andre managere enn Klopp har nemlig slått Guardiola fem ganger – sist med Liverpools seier over Manchester City på nyttårsaften.

Søndag ettermiddag kan Guardiola få sin revansj.

Carragher og Neville i FIFA-krangel om Gerrard