Se referat fra Manchester Uniteds åttedelsfinaleseier torsdag i videovinduet øverst!

Trekningen til Europaligaens kvartfinaler er klar, og ga følgende dueller:

Anderlecht-Manchester United
Celta Vigo-Genk
Ajax-Schalke 04
Lyon-Besiktas

Lagene som står først skal spille hjemmekamp først.

Livesenter: Vi fulgte trekningen direkte

Favoritten i turneringen er Manchester United, som altså skal ut i tøffe oppgjør mot Anderlecht. Belgierne har blant andre tidligere Tromsø-spiller Kara Mbodji og tidligere Sogndal- og Brann-spiller Stéphane Badji i troppen.

TV 2s fotballekspert Simen Stamsø Møller spilte med Kara i Tromsø. Han tror det blir en heftig duell mellom senegaleseren og Zlatan Ibrahimovic.

– Zlatan har en kjempefordel. De er to beist, men det blir gøy å se den duellen. Kara er blitt koblet til Premier League. Dette blir eksamen for ham. Han har aldri spilt en kamp hvor så mange i verden ser ham. Kara har heller aldri møtt en bedre spiller enn Zlatan. Han er i en alder der det passer å ta et nytt steg, sier Møller.

– Kara hadde sjelden et høyt tenningsnivå på trening, men det var skummelt da han først hadde det. Det var noen voldsomme taklinger. Det var bare å holde seg unna når det svartnet i øynene hans, fortsetter Stamsø Møller.

Belgierne er for øvrig laget de røde djevlene har tatt sin største seier mot noensinne. 26 September 1956 vant engelskmenenne 10-0 på Maine Road (erkerival Citys daværende hjemmebane, på grunn av manglende flomlys på Old Trafford) i de innledende rundene av europacupen.

I de resterende tre Europaliga-kvartfinalene skal Sander Berges Genk møte Celta Vigo, med stjerner som Iago Aspas og John Guidetti på laget, mens Ajax møter Schalke 04 og Lyon møter Besiktas.