Manchester Uniteds tidligere midtbanebauta er ikke nådig med José Mourinhos stadige klaging om tett kampprogram.

Manchester-laget sikret torsdag en plass blant de åtte beste i Europa League da de slo ut Rostov 2-1 sammenlagt.

Det var imidlertid lite glede å spore hos United-sjefen etter kampen, som ikke skjulte sin frustrasjon over at laget må spille tre kamper på én uke.

Les også: Raser mot kampprogrammet

Portugiseren mente også at laget hans kom til å tape mot Middlesbrough til helgen.

– Spillerne er fantastiske gutter, og vi vil sannsynligvis tape på søndag. Slitne bein har sin pris, sa Mourinho i et intervju med BT Sports.

Det får Roy Keane, som står med 326 kamper for de røde djevlene, til å tenne på alle plugger.

– Jeg har aldri hørt så mye søppel i hele mitt liv. Hvorfor må vi sitte og høre på sånt tull?, sa Keane på ITV, ifølge Daily Express.

Keane jobber til vanlig som assistenttrener på Irlands landslag. Det er ikke første gang iren går ut mot sin gamle klubb. Sist var i februar da han slaktet Pogba sin oppførsel før Europa League-kampen mot Saint-Etiene. 45-åringen er ikke nådig med United-managerens påstander om slitne spillere.

Roy Keane fikk 326 kamper og 33 mål, og vant 17 trofeer med rødtrøyene fra Manchester. 
Roy Keane fikk 326 kamper og 33 mål, og vant 17 trofeer med rødtrøyene fra Manchester.  Foto: Paul Barker

– Det er jo bare tull det han snakker om. Han er manager i Manchester United, en av de største klubbene på planeten. Stallen han har, spillerne... Og han fortsetter å syte over kampprogram og slitne spillere.

Keane mener United har vært alt annet enn uheldig med kampprogrammet de har hatt.

– La oss se på noen av turneringene de har spilt i. De har hatt det lett i flere av cupene, noen heldige trekninger, mange hjemmekamper. Fyren snakker fullstendig tullprat, sier han til ITV.