Har Mourinho kjørt en togbløff?

Supporterleder tror Mourinho driver «mind games» - spissprofil observert på eget tog

– Sykdommen kan være et spill for galleriet, sier Manchester Uniteds supporterleder.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se hva Manchester Uniteds norske supporterleder sier i videovinduet øverst!

Manchester United forbereder seg akkurat nå til FA-cup-kvartfinalen mot ligaleder Chelsea.

Mandag morgen melder flere engelske medier, blant andre anerkjente The Telegraph, at de røde djevlene må klare seg uten både Anthony Martial, Marcus Rashford og Wayne Rooney.

I Zlatan Ibrahimovics suspensjonsfravær var det åpnet for at unggutten Rashford kunne få prøve seg som midtspiss, men han tok ikke toget sammen med sine lagkamerater til London, grunnet det som skal ha vært sykdom.

Utover formiddagen mandag skal dog flere Manchester United-supportere ifølge Twitter ha observert Rashford på et annet tog til hovedstaden.

– Rashford kom på toget alene, så han har definitivt dratt., skriver en.

– Rashford kom seg med et annet tog. José er som Fergie og spiller «mind games». Håper jeg., skriver en annen.

– Martial eller Rashford vil åpenbart spille mot Chelsea. Slapp av., skriver en.

Lederen i den skandinaviske supporterklubben tror Manchester United-sjefen driver «mind games» og har noe i ermet.

– Det har han. Rashford har kommet seg ned til London sammen med resten av troppen. Hvor syk han var i går kveld, slik det er påstått, kan være et spill for galleriet, sier Bernt Hjørnevik til TV 2.

TV 2-ekspert: – United har alle former for problemer
Dersom det viser seg at Rashford allikevel er syk, kan det minne om en liten angrepskrise for Manchester United. De andre spissalternativene er nemlig også uaktuelle. Anthony Martials skade er ennå ikke kjent, mens Wayne Rooney meldes å være ute etter å ha skadet beinet i en kollisjon med lagkamerat Phil Jones.

– Chelsea er storfavoritter. De har ingen skadeproblemer, mens United har alle former for problemer. De har ingen virkelig spiss. Zlatan er suspendert, Rooney, Rashford og Martial skadet, sa TV 2s Premier League-ekspert Trevor Morley da de første rapportene om skader og sykdom ble omtalt mandag morgen.

Fellaini på topp?

Dersom det skulle vise seg at de ikke har noen rene spisser tilgjengelig tillater det United-manager Jose Mourinho å være særdeles kreativ når han skal velge sin angrepsrekke. En versjon med Marouane Fellaini på topp kan være en mulig løsning for Mourinho. Det samme kan det med Ashley Young eller Henrikh Mkhitaryan.

– Det kan bli Fellaini eller det kan bli Mkhitaryan. Mourinho har hintet om at han vil spille 3-4-3. Vi får vente og se hva han gjør. Kanskje han spiller uten spiss, satser på straffekonk og vinner den. Det blir veldig interessant å se, sa Morley.

Det er en tankegang Manchester Uniteds-supporterleder deler.

– Jeg har sett Mourinho som Chelsea-manager på Old Trafford i 4-6-0-formasjon. Mourinho har nok noen ess i ermet i løpet av dagen, sier Bernt Hjørnevik.

Angrepsprolemene kan uansett gjøre Manchester Uniteds forsvar av FA-cup-tittelen enda vanskeligere. De møter et Chelsea-lag som har en 10-poengs ledelse ned til Tottenham på andreplass i Premier League, og forrige gang Chelsea fikk besøk av Manchester United endte det 4-0 og ydmykelse for de røde gjestene.

– Det var Mourinhos verste tap i engelsk fotball noensinne. Dette er et typisk José Mourinho-scenario der han får et resultat, sa Morley.

– Glem Zlatan

Uniteds manager var tydelig på at det var andre som nå måtte trå til i Ibrahimovics fravær, før nyhetene om angreps-krisen i laget sprakk.

– Nå har vi tre kamper uten Zlatan. Det handler om Rashford, Martial og Wayne Rooney, så la oss glemme Zlatan. Jeg snakker aldri om spillere som ikke er tilgjengelige, så Zlatan er ikke med oss, og jeg vil ikke gråte for det, sa Mourinho i følge Daily Mail.