UKLAR FRAMTID: Zlatan Ibrahimovic' kontrakt går ut etter sesongen. Stjernespissen har ennå ikke forlenget med rødtrøyene. 
UKLAR FRAMTID: Zlatan Ibrahimovic' kontrakt går ut etter sesongen. Stjernespissen har ennå ikke forlenget med rødtrøyene.  Foto: Jason Cairnduff.

Fotballryktene: – Beckhams gamle klubb vil gjøre Zlatan til ligaens best betalte noensinne

Supersvensken kan komme til å følge i David Beckhams fotspor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Zlatan Ibrahimovic' framtid i Manchester United er ennå ikke avklart. Den svenske spissen har tatt engelsk fotball med storm, og står bokført med 26 mål i alle konkurranser.

Manchester United ønsker å forlenge kontrakten hans.

Men kraftspissen har ennå ikke skrevet under. Ifølge engelske Sunday Express har han tilbud om å dra til USA og MLS, og bli ligaens best betalte spiller noensinne.

LA Galaxy, David Beckham og Steven Gerrards tidligere klubb, ønsker å gi svensken 15 millioner pund per sesong for å forlate Manchester.

Arsène Wengers framtid i Arsenal er heller ikke avklart. Nå skal klubben ha gitt franskmannen beskjed om at han må bestemme seg i løpet av den kommende landslagspausen. Svaret vil de ha før Gunners' møte med Manchester City 2. april, ifølge Sunday Mirror.

Southampton ønsker seg Joe Hart (29). De frykter nemlig at nåværende førstekeeper Fraser Forster (28) forsvinner til Everton, melder The Sun.

Samtidig skriver Sunday Express at Torino ønsker å beholde Hart i Italia etter låneoppholdet. De skal visstnok være imponert over hans prestasjoner for laget.

Daniel Sturridge (27) har fått lite spilletid av manager Jürgen Klopp når han har vært skadefri. Mange blir nok ikke overrasket om tyskeren sender spissen på dør under sommerens overgangsvindu.

West Ham har planer om å selge sin spiss, Andy Carroll (28), denne sommeren, skal man tro Daily Star, for å erstatte ham med nettopp Sturridge.

Fernando Llorente ble koblet til Chelsea i forrige overgangsvindu, men det ble aldri en overgang for Swansea-spilleren. Nå er det Manchester City som skal være interessert i den 32 år gamle kraftspissen, skal man tro spansk media.

Real Madrid skal ha gitt Manchester Uniteds stjernekeeper, David de Gea, til mai for å bestemme seg om han ønsker en retur til spansk fotball, melder Sunday Mirror. Nok en gang ser det altså ut som at United-fansen går en ny vår og sommer med de Gea-rykter i møte.