Slik så det ut etter at stjerneskuddet ble skrekktaklet

– Det er en skam, raser klubbens visepresident.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En skikkelig grisestempling har satt det meksikanske stjerneskuddet Hirving «Chucky» Lozano (21) ut av spill.

Se den over!

Stemplingen fra Michael Orozco da Lozanos Pachuca slo Tijuana 3-2 satte tydelige spor i ham.

– Det er en skam
21-åringen hadde tårer i øynene da han ble fraktet av banen og rett til sykehuset, og klubben publiserte senere et bilde som viste akkurat hvor stygg skaden hans var.

– Det er en skam. Vi er lei av å fortelle dommerne at de er nødt til å passe på «Chucky». Han er den mest felte spilleren de to siste sesongene, og de tar ikke var på ham, raser Pachuca-visepresident Andres Fassi ifølge ESPN.

Orozco slapp utrolig nok unna med et gult kort

Lozan er blitt felt 37 ganger i Liga MX denne sesongen, mer enn noen annen spiller, og den unge angriperen er en av Mexicos største unge stjerner.

Etter å ha debutert på landslaget i 2016 har han blitt et fast innslag der, og står nå bokført med 13 landskamper.

Avslo gigantbud - Europa til sommeren?
Lozanos agent hevdet at et bud på rundt 180 millioner kroner fra en europeisk klubb ble avslått mot slutten av januarvinduet.

– Vi mener det ikke er rett tidspunkt å dra. Hans kone er gravid i sjuende måned, han ville dratt til en klubb som er midt i sesongen og han ville forlatt oss to dager før vinduet stenger, uten mulighet til å hente inn en erstatter, sa Pachuca-sportsdirektør Marco Garces den gang.

Samtidig innrømmet Garces ifølge ESPN at det var veldig sannsynlig at Lozano kom til å bli solgt til Europa til sommeren.

Vingen startet 2017 med å score hat trick, og det kan være mange minneverdige øyeblikk i vente. I tillegg til at en overgang til en europeisk toppklubb er sannsynlig, så er det ventet at han blir en del av Mexicos tropp til sommerens Confederations Cup i Russland.

Aller først må han imidlertid bli skadefri. Ifølge Pachuca-doktor Fernando Márquez vil det ta rundt tre uker før Lozano er tilbake.