Southampton har signert den rutinerte stopperen Martín Cáceres (29) på en kontrakt ut sesongen.

Uruguayaneren med 68 landskamper har fått utdelt draktnummer 12.

– Ekstremt fornøyd
Han har vært klubbløs siden han forlot Juventus ved slutten av forrige sesong, og har også spilt for både Barcelona og Sevilla.

– Jeg er veldig glad for å ha signert for en viktig klubb i engelsk fotball. Jeg ser frem til å komme i gang med mine nye lagkamerater, sier Cáceres til klubbens nettsider.

– Av alle alternativene jeg hadde, mener jeg det beste for meg var å komme til Southampton. Jeg er ekstremt fornøyd med å ha kommet til denne klubben, fortsetter uruguayaneren.

Stopperkrise
Southampton solgte José Fonte til West Ham i januar, og deretter ble stopperkjempen Virgil van Dijk langtidsskadet.

Det har sørget for at det har vært svært tynn dekning i midtforsvaret på St. Mary's.

– Å hente spillere i januar er en ekstremt vanskelig oppgave, og i år var det et spesielt vanskelig marked for stoppere. Vi ønsket å hente en spiller av et høyt kaliber i denne posisjonen i januar, så jeg er henrykt over at vi, etter hardt arbeid, har klart å signerte Martín Cáceres på en korttidskontrakt, sier sportsdirektør Les Reed.

– Martín er svært dyktig, har spilt på aller høyeste nivå og har vunnet mange trofeer og medaljer. Han har stor internasjonal erfaring for Uruguay, og har hatt suksess i både Juventus og Barcelona, fortsetter Reed.