Storhamars femte tap for Lørenskog

Serietoer Lørenskog slo Storhamar for femte gang denne sesongen, mens serieleder Stavanger vant 3-1 borte mot MS.

Dermed skiller det 4 poeng mellom Stavanger og Lørenskog med fem serierunder igjen å spille.

I Hamar OL-amfi tok Storhamar imot Lørenskog. Sjur Robert Nilsens gutter har slitt i kampene mot Lørenskog denne sesongen, og tirsdagens oppgjør foran over 6000 hjemmefans ble ikke noe unntak.

Det var Kenneth Larsens mannskap som kom best i gang og Alexander Larsson satte inn den første pucken i mål. Storhamar svarte umiddelbart ved backveteran Lars Løken Østli.

Joachim Sundelius' scoring mot slutten av perioden senket skuldrene til hans lagkamerater ytterligere, og veteranen Mats Trygg økte til 3-1 tidlig i midtperioden for gjestene.

Nytt håp
Christian Larrivée øynet nytt håp om en seier, men det ble med reduseringen til 2-3 i midtperioden. Det var fjerde gang at Storhamar tapte med ett mål, mens det femte oppgjøret endte med 4-0 til Lørenskog.

Stavanger kom under mot Manglerud Star etter at Trym Bilgrei hadde sendt drabantbylaget i en tidlig ledelse. Dan Kissel utlignet midtveis i åpningsperioden.

Hoff avgjorde
Det ble en jevn kamp hvor gjestene avgjorde først med under fem minutter igjen. Det var den tidligere MS-spilleren Magnus Hoff som gjorde 2-1-målet, mens Mark van Guilder satte 3-1 i åpent mål.

Stjernen tok en sterk 5-1-seier borte mot Lillehammer. Dermed tok Stjernen seg helt opp i ryggen på Storhamar på 6.-plassen. Begge lag har 61 poeng.

Sparta Sarpsborg hadde små problemer med å slo tabelljumbo Kongsvinger med 4-0 på egen is.

Kveldens siste oppgjør var mellom Frisk Asker og Vålerenga. Det vant Frisk 3-2 etter straffeslag.