Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Everton-Bournemouth 6-3

Joshua King scoret to for Bournemouth, men kom i skyggen av firemålsscorer Romelu Lukaku i det som ble en utrolig nimålskamp på Goodison Park. Everton vant til slutt 6-3.

Se kampreferat fra det vanvittige oppgjøret over!

Scoret etter 31 sekunder
Everton fikk en drømmestart da Romelu Lukaku dundret inn 1-0-ledelse allerede etter 31 sekunder.

Etter 23 minutter gjorde Lukaku et strålende forarbeid for James McCarthy, som hadde marginene på sin side. Midtbanespillerens skudd fra en Bournemouth-spiller, men gikk rett tilbake i beina hans og han nærmest løp ballen i mål.

Etter 29 minutter så kampen ut til å være avgjort, da en grusom feilpasning fra Simon Francis sørget for at Lukaku enkelt kunne sette inn sitt andre for kvelden.

King-dobbel tente håpet
Kampen så ut til å være avgjort, men etter 59 minutter tente Joshua King håpet. En strålende pasning fra Jack Wilshere spilte nordmannens fri. Kings mottak på brystet var strålende, og en iskald avslutning sørget for 1-3.

Og nordmannen var ikke ferdig med det. Med 20 minutter igjen skled han inn sitt andre for kvelden, og Bournemouth var for alvor med i kampen igjen.

Lukaku-show
Gleden skulle imidlertid bare vare i drøyt ti minutter, da var Lukaku nok en gang frempå og sørget for at han ble hat trick-helt.

Men han var ikke ferdig med det. Med seks minutter igjen ble han spilt fri av et Ross Barkley-hælspark, og satte inn sitt fjerde mål for kvelden. Dermed er han oppe i 16 mål totalt denne sesongen, noe som gjør han til toppscorer i Premier League.

Jublet før han skjøt
Etter 90 minutter reduserte Harry Arter til 3-5 for Bournemouth, men heller ikke det var kampens siste mål. Fire minutter på overtid kontret Ross Barkley inn 6-3.

Så sikker var han på å scoret etter å ha rundet keeper, at han strakk armene i været og jublet allerede før han avsluttet det som ble en utrolig kamp.