Kritiserer Pogba: – Om Ferguson var der, ville det ikke skjedd

Rio Ferdinand reagerer på Instagram-video.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag publiserte Paul Pogba en video på Instagram der han og Jesse Lingard danser og har det gøy. Videoen er sett over to millioner ganger, men ikke alle synes det er stor stas.

Se videoen over!

– Jeg har sett videoen av guttene som danser i garderoben. Jeg er for å ha det litt gøy i sosiale medier, men når du er på sjette i ligaen, da er du ikke i Mesterliga-posisjon og du kjemper. Det er når du vinner du kan gjøre slike ting, sier Rio Ferdinand til BT Sports.

– Om Ferguson var der...
Han ønsker ikke å strippe Pogba for personligheten, men United-legende det blir feil å legge det ut dagen før Manchester United tar imot Hull.

– Jeg har gått løs på Arsenal-spillerne for lignende ting før, og det ville være galt ikke å snakke om United-spillerne. Jeg er for moro, og en del av Pogbas apell er at han er en lykkelig fri sjel. Det vil jeg ikke ta vekk fra ham, men det handler om å finne riktig balanse, påpeker Ferdinand.

Under regimet som regjerte i stopperens storhetstid ville neppe noe lignende blitt tolerert.

– Om Ferguson var der, ville det ikke skjedd, fastslår 38-åringen.

Nærmer seg et trofé
Videoen er filmet i garderoben på Carrington, Manchester Uniteds treningsfelt. De to gjør både en komplisert håndhilsen og noen dansetrinn.

Om en knapp måned kan de to også få en grunn til å legge ut en video med Ferdinands velsignelse. Søndag tapte United 1-2 borte mot Hull, mens vant 3-2 sammenlagt i ligacupsemifinalen.

26. februar kan klubben sikre seg ligacuptrofeet, når de barker sammen med Southampton på Wembley.