Nå forteller Klopp hva han skrek til fjerdedommeren

Liverpool-manageren beklaget etter kampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

David Luiz sendte Chelsea i ledelsen med et frekt frispark, men Georginio Wijnaldum utlignet for Liverpool og reddet ett poeng for rødtrøyene i tirsdagens storkamp på Anfield.

Det kunne fort endte med borteseier, men Diego Costa sviktet fra straffemerket 13 minutter før slutt. Simon Mignolet reddet Chelsea-spissens forsøk, til Liverpool-manager Jürgen Klopps store glede.

Klopp var tydelig uenig med dommer Mark Clattenburgs avgjørelse om ikke å gi Liverpool frispark i forkant av straffesituasjonen. Etter straffebommen var Klopp kjapt ute med å oppsøke fjerdedommer Neil Swarbrick.

Klopp beklaget tiraden etter kampen. Han tok selv opp episoden på pressekonferansen etter kampen.

– Jeg ønsker å fortelle noe, siden dere ikke har spurt meg om det. Det handler om episoden med fjerdedommeren. Dette er noe jeg kjenner igjen fra Tyskland, der man får folk til å lese på leppene. Det jeg sa til dommeren var "ingen kan slå oss", noe som selvsagt ikke er riktig. Men i det øyeblikket følte jeg det, sa Klopp.

Fjerdedommer Swarbrick fikk også en beklagelse.

– Jeg beklaget og sa at jeg ble for engasjert. Han sa at det ikke var noe problem, og at han likte engasjementet mitt, sier Klopp.

TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller reagerte på Klopps oppførsel.

– Jeg synes absolutt ikke dette er ok oppførsel. Nå har FA slått hardt ned på ikke å respektere dommere, og dette er rett og slett det stikk motsatte av å respektere dommere. Klopp har gjort dette før, da han var Dortmund-trener mot Napoli. Da innrømmet han at det var for mye. Klopp er nok enig med meg at det var for drøyt, sier Stamsø Møller.