Nå har de bestemt seg får å kvitte seg med trenerapparatet.

Det var de norske håndballherrene som ble for sterke for Kroatia i semifinalen. Det norsk seier etter et utrolig drama og ekstraomganger.

Det endte 22-22 i ordinær tid, etter at Norge-keeper Torbjørn Bergerud reddet straffe i kampens siste sekund. I ekstraomgangene var Norge sterkest, og vant til slutt 28-25.

I bronsefinalen ble det 30-31-tap for Slovenia.

Resultatene var ikke gode nok for forbundet, som nå har sparket trener Zeljko Babic og hans støtteapparat. Sportssjef Ivano Balic og assistenttrener Petar Metlicic må også fratre sine roller.

– Vi har et problem med lederskapet av laget, og vi så ingen fremgang etter EM i Polen i 2016, sier den kroatiske håndballpresidenten, Tomislav Grahovac, ifølge handball-planet.com.

– Vi hadde ikke kvartfinale som vårt mål. Noen andre sa det til media. En av grunnene til beslutningen er mangelen på ambisjoner. Vi gikk for medaljer, fortsetter Grahovac.

Dermed fikk kroatiske medier sin vilje. Etter VM krevde landets største avis Babics avgang.

– Dere trenger ikke å vente med å ta en avgjørelse Zoran Gobac og andre ledere i HRS, og i hvert fall ikke på hans kone. I EM i Kroatia om et år vil det være en annen trener. To tap på to dager, i en allerede anstrengt situasjon – og spesielt det mot Slovenia – ville vært for mye selv for en med et bedre rykte enn Babic, skrev Nenad Nevescanin på kommentatorplass i Kroatias største avis 24Sata.