Bekreftet: Orry Larsen har signert for Brann

27-åringen har signert en toårskontrakt med bergenserne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 meldte torsdag formiddag at Peter Orry Larsen (27) gjennomførte medisinsk test hos Brann. Nå bekrefter også klubben at midtbanespilleren har signert en toårskontrakt.

– Trøkk og ambisjoner
Midtbanespilleren fra Skavøypoll kommer gratis fra Aalesund.

– Møtet med Brann-gjengen har vært helt fantastisk. Her er det trøkk og ambisjoner, sa Peter Orry Larsen etter den første treningen med rødtrøyene.

Gjenopplev Orry Larsens magiske brassespark mot Vålerenga i videovinduet øverst på siden!

Med Peter Orry Larsen på plass håper Lars Arne Nilsen å ha en komplett stall med litt av den løpskraften på midten Brann-treneren savnet i sølvsesongen 2016.

– Etter så mange år i Eliteserien har jeg selvsagt møtt Brann mange ganger. Nå gleder jeg meg til å spille på Stadion med publikum i ryggen. Det blir enklere, sier Orry Larsen til Brann.no.

Orry Larsen var på banen i 25 kamper for Aalesund forrige sesong, men stod uten kontrakt med tangotrøyene etter 2016. På de 25 kampene scoret 27-åringen fire mål for et AaFK-lag som reddet plassen med en eksepsjonelt god høstsesong.

Overgangsbråk
Det har blåst litt rundt Orry Larsen i løpet av den siste måneden. Midtbanespilleren var på vei til Sogndal og hadde angivelig takket muntlig ja til klubben. Så snudde vinden og Sogndal-trener Eirik Bakke hørte ikke noe fra Orry Larsen, som valgte ikke å dra til saftbygda på grunn av familiære grunner.

– Det jeg kan si er at jeg i utgangspunktet var nær å bli Sogndal-spiller. Jeg besøkte Sogndal i desember, og ble imponert av det sportslige tilbudet og fikk et veldig godt inntrykk av Eirik Bakke og hvordan de jobber, sa Orry Larsen til Sunnmørsposten forrige uke.

Til Firda uttalte Bakke følgende.

– Både vi og Peter ble taperne her. Så får vi bare se hvem som blir vinneren. Om det blir noen i røde drakter. Men Peter er en fin gut, og jeg ønsker han lykke til videre, bare han ikke scorer mot oss, seier Bakke.