Offensiv Berge drømmer om VM-gull

Håndballherrerens landslagssjef Christian Berge mener Norge har stort nok potensial til å vinne VM.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter sin overbevisende seier mot Brasil tidligere denne uken sikret Norge seg plass i åttendelsfinalen i VM.

Landslagssjef Christian Berge nøler ikke et sekund med å røpe sine drømmer for Norge.

– Jeg drømmer om å stå øverst med Norge, så får vi se hva tid det blir. Om vi rekker det allerede i år får vi se på. Men på et eller annet tidspunkt drømmer jeg om å stå øverst på toppen med Norge, sier Berge til TV 2 Sporten.

– Et stor potensial!
Han mener Norge har alle forutsetninger til å lykkes med å ta VM-gull i håndball en gang i fremtiden.

– Dette laget har helt klart et stort potensial. Laget er ungt, og både treningsviljen, seriøsiteten og profesjonaliteten til spillerne er enorm. De spiller i gode klubber og har sentrale roller i sine klubber. Fremtiden ser lys ut, sier Berge.

– Klar Norge kan vinne!
Sander Sagosen støtter landslagssjefen fullt ut. Han mener Norge en gang kan vinne VM.

– Det har jeg full tro på jeg og. Det er en fantastisk gjeng med unge spillere som alle har fremtiden foran seg, sier Sagosen, som svarer slik på spørsmål om Norge kan vinne VM:

– Det er klart vi kan! Det er derfor vi trener og står på. Det er en gjeng med veldig gode spillere. Vi legger ned mye tid og innsats, og det er en talentfull gjeng som kan bekle ulike posisjoner, sier Sagosen.

Også Bjarte Myrhol tror Norge kan gå til topps i VM.

– Det er så mye talent i denne troppen. Sammenligner vi oss med Danmark og Sverige så tror jeg også Norge kan få en slik epoke der norske herrelag jevnt og trutt er med å kjemper om medaljer i mesterskap. Det er full mulig med denne generasjonen, slår Myrhol fast.