Conte til Costa: – Dra til Kina!

Flere detaljer rundt Diego Costas krangel med Chelsea-trenerne er kommet frem, mens lagkameratene opptrer som fredsmeglere.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

The Telegraph, som fredag kveld var en av de to første avisene til å melde om Diego Costas krangel med trenerne i Chelsea, skriver lørdag at det nå jobbes febrilsk blant spillerne for å normalisere situasjonen.

Costa skal ikke ha reist med Chelsea-troppen til Leicester for kampen lørdag kl. 18.30 på TV 2 Sport Premium. Siden en krangel onsdag med fitness-trenerne har han trent alene.

Samtidig kommer det rapporter om at den kinesiske klubben Tianjin Quanjin skal være villig til å lønne 28-åringen med 300 millioner kroner i året.

Like før kampstart i 16-kampene lørdag la den brasilianske ESPN-korrespondenten Joao Castelo-Branco ut en tweet der han påberobte seg eksklusivitet rundt Costa-saken.

– Costa sier at han ikke har noen interesse for Kina i øyeblikket, skrev ESPN-reporteren som har vært basert i London siden 1989.

Under krangelen onsdag skal manager Antonio Conte ha tatt parti med trenerne og ropt ut «Dra til Kina!» på slutten av en opphetet diskusjon med Costa.

Chelsea leder Premier League og trenger absolutt ikke at toppscoeren deres lager bråk med ledelsen dersom de skal klare å vinne i mai. Det har fått Costas lagkamerater til å forsøke seg som fredsmeglere.

Kaptein John Terry og Cesc Fabregas skal være de to mest aktive i forsøk på å lappe sammen forholdet mellom manageren og stjernespissen. De håper å få Costa til å innse at han må bite tennene sammen til sommeren og da heller bestemme seg for om han vil til Kina eller ikke.

Sent fredag kveld la Costa ut et bilde på sin instagramkonto med teksten «Come on Chelsea». Terry og Fabregas var raske til å like posten.

Telegraph skriver at det sannsynligvis skal holdes samtaler mellom klubbledelsen i Chelsea og Costa til uken. Eier Roman Abramovitsj skal ikke være lysten på å slippe Costa til kinesisk fotball.

Come on Chelsea!!!💙

Et bilde publisert av Diego Costa (@diego.costa)