Det er onsdag, eller lille-lørdag, som dagen også kalles.

Og da er vi såpass langt ute i uken at det er tid for å se fremover mot helgen.

Vi er også kommet til 11. januar. Det betyr at klubbene nå har 20 dager igjen til spillerkjøp.

Med Mamadou Sakho på vei bort, så er det tynt med midtstoppere i Liverpool. Joel Matip, Dejan Lovren og Ragnar Klavan er dem Jürgen Klopp må stole på ut sesongen. Men nå melder en av Klopps mest trofaste slitere seg til tjeneste. For Neven Subotic spilte under Liverpool-manageren i både Mainz og Borussia Dortmund. Etter at Klopp dro til Liverpool har skader og manglende tillit gjort at serberen bare har spilt seks kamper på halvannen sesong. Nå sier han til Daily Star at han skylder Klopp mye. Og skulle han trenge en midtstopper, så er 28-åringen klar.

Det er vanlig prosedyre i Tyskland at unge spillere som slipper til på landslaget havner i Bayern München. Men sånn er det ikke med Julian Brandt. Bayer Leverkusen-spilleren sa klart nei da Bayern München ville ha ham, og sier til Bild at han vil gjøre det igjen. Nå vil Liverpool utnytte det og lokke ham til England i stedet. De har fulgt kantspilleren lenge, og har hatt speidere og kikket på ham flere ganger i desember. Men det skal også Arsenal, Chelsea, Everton, Manchester United og Tottenham.

Liverpool kan komme til å ødelegge litt for gamlemanager Brendan Rodgers. For ifølge bettingselskapet Sky Bet er nå Liverpool den nest største favoritten til å sikre seg Celtics supertalent Moussa Dembele. Bare West Ham skal være nærmere et kjøp av den tidligere Fulham-spissen.

Nå har en ny klubb kommet på banen i kampen om Memphis Depay. Og nå kan det se ut til at det er en klubb som ønsker å kjøpe nederlenderen. For både AC Milan og Everton har foretrukket et lån av Manchester United-angriperen, mens Jose Mourinho vil sikre seg at 22-åringen ikke kommer tilbake til Old Trafford når han først er reist. RMC Sport skriver at Lyon ønsker å sikre seg Depay, men det spørs om de vil betale det Manchester United vil ha.

Manchester United gjorde seg veldig upopulær i Le Havre da de i sin tid snappet opp Paul Pogba uten at den franske klubben satt igjen med noe. Nå kan historien gjenta seg. For ifølge The Sun prøver de røde djevlene å lure stortalentet Yasser Larouci til å si nei til Le Havres kontraktsforslag og heller komme til England og utvikle seg videre ved klubbens fotballakademi.

En kan vel si at Paris Saint-Germain ikke traff innertier med spillerkjøpene sine i sommer. Nå åpner de for å selge duoen Jese Rodriguez og Grzegorz Krychowiak. Det har fått en rekke Premier League-klubber til å mobilisere. Arsenal, Liverpool, Manchester City og West Ham er blant klubbene som er interessert i en av de to, skriver The Sun.

Arsenal skal være i samtaler med en annen Paris Saint-Germain-spiller. Ifølge Tutto Mercato Web har klubben allerede begynt å forberede et bud på brasilianeren Lucas Moura. 24-åringen ville passe godt inn i klubbens samling av fotrappe kantspillere.

Det har vært mye prat om en retur til Spania for Arsenals Nacho Monreal. Og venstrebacken har ikke vært i overbevisende form denne sesongen. Nå kan det se ut til at Arsene Wenger har hatt en slu plan for å erstatte baskeren. For Tutto Mercato Web skriver at Arsenal ønsker å hente Schalke 04-backen Sead Kolasinac. 23-åringen er regnet som en av Bundesligas beste venstrebacker, og er på utgående kontrakt. Han har nektet å signere en ny kontrakt med Gelsenkirchen-klubben og kan derfor gå gratis til The Gunners i sommer.

Per Mertesacker er snart tilbake etter skade, men etter at Shkodran Mustafi kom til klubben, kan veien inn i Arsenals midtforsvar se lang ut. Kontrakten hans med The Gunners går ut til sommeren. Likevel hevder nå Metro at Arsenal ønsker å leie ut veteranen. Det kan i så fall bety at 32-åringen har spilt sin siste kamp for klubben.

Chelsea skal ha kommet med et konkret bud på Bayer Leverkusens frisparkkonge Hakan Calhanoglu. Det er Turkish-Football som melder at Antonio Conte har bestemt seg for å hente 22-åringen til Stamford Bridge. Men de skriver ingenting om hvor stort budet er og om det er blitt akseptert eller avvist.

Det er ikke lett å være John Terry om dagen. Conte foretrekker å bruke backen Cesar Azpilicueta som midtstopper fremfor ham, og nå er også Nathan Ake hentet tilbake fra lån hos Bournemouth for å spille stopper for Chelsea. Da han endelig fikk en sjanse i FA-cupen mot Peterborough, så endte han opp med et rødt kort og karantene. Nå vil Bournemouth-manager Eddie Howe gjøre hverdagen til Terry litt lysere. The Telegraph skriver at The Cherries ønsker å hente 36-åringen på lån som erstatter for Ake.

Sam Allardyce ønsker å forsterke Crystal Palace i løpet av januar. Men for å få til det, så må han ha penger. For å få penger, så må han selge. Nå vurderer han å selge Christian Benteke for å frigjøre mest mulig kapital, skriver Daily Mirror. Problemet er bare at det neppe er en manager som tør kjøpe Benteke etter at det kom frem at alle managere som har hentet ham til klubben sin har fått sparken, så er det neppe noen som vil ta sjansen nå.

Tottenham skal ha kommet med en forespørsel til Porto angående midtbanespilleren Sergio Oliveira. 24-åringen er ute i kulden hos trener Nuno Espirito Santo, skriver The Sun.