Da Soulja Boy trykte liker og kommenterte et bilde av Chris Browns eks-kjæreste Karrueche Tran startet et langvarig hatforhold mellom de to popstjernene.

Et hatforhold som etter drittslenging i sosiale medier nå skal gjøres opp på gamlemåten.

Mann mot mann i en boksering. Og det virker på ingen måte til å være noen spøk.

– Boksekampen er bestemt. Mann mot mann. Ikke flere fornærmelser, ikke mere snakk. Vi skal i ringen. Utfordringen er akseptert, skrev Chris Brown ifølge danske BT.

Der kommer det også frem at kampen vil bli sendt på betal-TV.

– Det skjer nå. Jeg har skrevet under på en kontrakt som gir meg en million dollar for kampen, skrev Soulja Boy i en nå slettet oppdatering.

De to kamphanene har engasjert noen av verdens mest kjente bokseansikter i sin kamp mot den andre, avslører de på det sosiale mediet.

– Jeg har den beste bokseren, min storebror Floyd Mayweather, til å trene meg, proklamerer Soulja Boy.

Men Chris Brown kontrer med ingen ringere enn Mike Tyson.

– Det er offisielt. Jeg skal trene Chris Brown. Jeg skal lære ham alle de skitne triksene i boken, slik at han kan slå knockout på Soulja Boy, skriver Tyson.

Og den tidligere tungvektskjempen skyr ingen midler. I etterkant av sin store boksekarriere er han kanskje best blitt husket for da han bet av deler av motstander Evander Holyfields øre.

Det er også et knep han vil lære Chris Brown.

– Jeg vil lære ham hvordan man biter i øret. Ja, det kommer jeg til å gjøre. For jeg kommer ikke til å lære ham å flykte, utbasunerer han i videoen han har delt.

Floyd Mayweather promoterer også kampen hardt på sin Instagram-konto.

#BigSoulja #BabyDraco 😈👊🏾

Et bilde publisert av Soulja Boy (@souljaboy)