BOR PÅ HOTELL FREMDELES: José Mourinho avbildet utenfor The Lowry Hotel i Manchester. 
BOR PÅ HOTELL FREMDELES: José Mourinho avbildet utenfor The Lowry Hotel i Manchester.  Foto: Eamonn And James Clarke

– Mourinho får lov til å bo på Lowry Hotel ut kontraktstiden

José Mourinho bor fremdeles på hotell i Manchester. Det bekymrer ikke klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

José Mourinho overtok Manchester United 27. mai 2016, og har siden den gang bodd på det fasjonable hotellet Lowry Hotel i Manchester.

At Mourinho ikke har kjøpt seg egen leilighet eller eget hus i Manchester har ført til at engelske medier i lang tid har spekulert i om portugiseren ikke planlegger å bli værende i klubben lenge.

United: – Han får bo på hotell så lenge han vil
Men Manchester United har ingen problemer med Mourinhos bosituasjon, melder Daily Mail.

En talsmann for klubben sier at Mourinho får lov til å bo på hotell ut kontraktstiden om det er det manageren ønsker.

53-åringens nåværende kontrakt med klubben strekker seg ut 2020-sesongen.

– Vi er avslappet når det gjelder bosituasjonen til Mourinho og er ikke bekymret, opplyser en offisiell talsmann for klubben til The Daily Mail.

Er på husjakt i Manchester
Mourinho selv har et like avslappende forhold til hvor han bor. I et intervju med fanmagasinet «United We Stand» ble portugiseren spurt om han planlegger å bo på hotell i Manchester de neste tre årene.

– Nei, nei, nei. Jeg ønsker å bli boende her. Dette er en klubb hvor jeg kan oppnå store ting, sa Mourinho i intervjuet, og røpet samtidig at han er på husjakt i området rundt Manchester.

Tidligere denne sesongen spøkte Mourinho med at han ikke akkurat likte hotellivet. Han bor i toppsuiten på eksklusive Lowry Hotel, og fotografer henger rundt der hver eneste dag.

– For meg er det en katastrofe. Noen ganger har jeg lyst til å gå meg en tur ut, men det kan jeg ikke. Jeg ønsker å krysse broen og gå på restaurant, men jeg kan ikke. Det er trist, sa han til The Daily Mirror.

– Jeg flytter til en klubb for å jobbe!
Mourinho hevder overfor «United We Stand» at han først og fremst flytter til en ny by for å jobbe.

– Jeg flytter ikke til en by for å nyte byen, jeg flytter til en by for å jobbe. Jobben min er å være fotballmanager, fastslo han.

Skal en tro The Daily Mail kan Mourinho komme til å bli boende i Manchester også etter kontrakten går ut i 2020. Verken klubbeierne Glazer-familien eller Mourinho selv har utelukket å forlenge samarbeidet i flere år fremover.

Manchester United har vunnet sine seks siste kamper i Premier League og ligger kun tre poeng bak en topp fire-plassering for øyeblikket.

Lørdag 7. januar kl. 13.20: Se Manchester United – Reading i FA-cupen på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no (kampstart 13.30).