Guardiola avslører at han nærmer seg slutten på karrieren

– Prosessen med å ta farvel er allerede er i gang, sier Manchester City-manageren.

Det har ikke gått mer enn seks måneder siden Pep Guardiola (45) tok over Manchester City, men nå avslører den spanske manageren at han allerede har begynt å tenke på veiens ende.

Det fortalte han i et intervju med amerikanske NBC, med tittelen «Inside the mind of Pep Guardiola», før mandagens kamp mot Burnley.

– Jeg kommer til å være i Manchester de neste tre sesongene, kanskje lenger. Jeg kommer ikke til å bli værende på benken til jeg er 60 eller 65 år gammel. Jeg føler at prosessen med å ta farvel allerede er i gang, sier Guardiola.

Guardiola signerte en treårskontrakt med City etter å ha ledet både Bayern München og Barcelona til trofé etter trofé under sin tid i de to storklubbene. Så langt har jobben i Premier League vist seg å være den kanskje største prøvelsen for en av verdens beste managere.

– Jeg nærmer meg slutten på trenerkarrieren, det er jeg sikker på, gjentok Guardiola på pressekonferansen etter kampen mot Burnley.

Han sier også at City kanskje blir hans siste klubb.

City ligger på tredjeplass i ligaen og oppgjøret mot Burnley ble en prøvelse for både laget og Guardiola. 45-åringen leverte et bisart intervju etter kampen da Fernandinhos røde kort ble diskutert.

– Hva synes du om Fernandinhos røde kort?

– Du er journalisten, ikke jeg, svarer Guardiola.

– Du er manageren, jeg er sikker på at fansen vil høre det.

– Spør dommeren, ikke meg, sier Guardiola.

Se hele intervjuet i videovinduet øverst på siden!